Palamós inicia avui dimarts una nova edició de l’activitat “Quan el sol es pon” amb concerts a l’aire lliure durant l’estiu

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós inicia avui dimarts a la tarda una nova edició del cicle de concerts “Quan el sol es pon” que proposa espectacles i música en directe a diferents espais de la vila per gaudir dels vespres d’estiu a Palamós.

Enguany hi ha programades un total de cinc actuacions de les quals dues són dirigides especialment al públic infantil i familiar. Totes elles són gratuïtes i tindran lloc en diferents espais i places del municipi. L’horari de les actuacions està pensat per al gaudi dels vespres d’estiu, aprofitant el comerç obert i l’àmplia oferta en restauració que ofereix la vila.

El grup ‘Can Cantem – Vine a la festa’ serà, avui a les 19 h a l’escenari fix del passeig del Mar, l’encarregat d’amenitzar aquest primer concert adreçat al públic familiar. Un espectacle amb danses molt variades on l’infant n’és el principal protagonista.

El segon concert tindrà lloc el dissabte 22 de juliol, a les 20 h, a la plaça Sant Pere, amb el grup Covertons, un projecte musical a duo format per Josep Maria Soler a la guitarra i Cristina Comaposada a la veu.

Dijous 27 de juliol la banda local Dex’s Band oferirà un concert a la plaça Murada, a partir de les 20 h. Big Black Rhino serà l’encarreda d’amenitzar el vespre del dilluns 7 d’agost a les 20 h a plaça Catalunya. La banda de Rock&Blues i Soul mescla estils de la música negra amb influència dels grups com Alabama Shakes, Janis Joplin o Ben Harper.

Finalment, el divendres 18 d’agost, a les 19 h, l’escenari fix del passeig del Mar acollirà el concert familiar de Jordi Tonietti amb el seu espectacle ‘Fem una festa?’.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp