Palamós inicia demà dimarts una nova edició de l’activitat “Quan el sol es pon” amb concerts a l’aire lliure durant l’estiu

“Quan el sol es pon” és la iniciativa que organitza l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós des de l’any passat i que proposa concerts i música en directe a diferents espais de la vila durant la temporada d’estiu per gaudir dels vespres a l’aire lliure.

Enguany se celebraran cinc concerts, tots ells gratuïts i oberts a tothom, repartits entre els mesos de juliol i agost. El primer d’aquests tindrà lloc demà dimarts 7 de juliol, a les 19.30 h, a l’escenari del passeig del Mar.

El grup ‘Atrapasomnis, l’aventura de somniar’ serà demà dimarts l’encarregat d’amenitzar aquest primer concert adreçat al públic familiar. A través de les cançons explicaran diferents somnis que han anat recollint al llarg dels anys.

El segon concert tindrà lloc el dijous 16 de juliol, a les 20.30 h, a la plaça Sant Pere, amb el grup local ‘Litus3’, una banda de rock peculiar especialitzada en versions conegudes d’artistes com Rem, U2, Michael Jackson, Queen, Police, Beatles o Coldplay.

Dimarts 21 de juliol el grup ‘Pauerkids, Black Music’ oferirà un concert per a tota la família amb un viatge musical a través de la música negra, que tindrà lloc a plaça Catalunya a les 19.30 h.

‘Los Sara Fontán’ pujaran dalt l’escenari del passeig del Mar el dijous 30 de juliol, a les 20.30 h, amb la seva proposta improvisada de música clàssica fins al rock experimental, a través del violí i la percussió.

Finalment, el dijous 13 d’agost a les 20.30 h a plaça Catalunya tindrà lloc l’últim concert del cicle “Quan el sol es pon” amb ‘The best of’ que rememorarà temes de grups mítics des dels FooFighters fins a Bob Marley. El conjunt està encapçalat per Miquel Abras, a la veu i guitarra, Toni Molina a la bateria, i Carles Ramió al baix.

L’activitat, amb les mesures de seguretat de la Covid-19
Tal i com ja es va fer amb les activitats organitzades dins el programa de la Festa Major de Palamós 2020, cadascun dels concerts de “Quan el sol es pon” es faran respectant les mesures de seguretat establertes per prevenir la propagació de la Covid-19.

Per a això, serà obligatori l’ús de mascaretes i tots els assistents hauran d’estar asseguts durant el concert i respectant la distància social 1,5 metres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat