Palamós inicia una campanya per conscienciar la població a realitzar les compres al comerç local

Avui dilluns 27 de febrer es dóna el tret de sortida a la campanya radiofònica “Raons per comprar a Palamós”, que té com a objectiu incentivar i conscienciar la població de la vila a realitzar les compres al comerç local.

Amb aquest objectiu, a partir de dilluns i fins a l’estiu es durà a terme l’emissió a Ràdio Palamós d’una sèrie de falques promocionals que incentiven a la compra en el comerç local, a partir de missatges raonats i de motivació.

La campanya “Raons per comprar a Palamós” és una iniciativa de l’emissora municipal Ràdio Palamós i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, amb el patrocini de Fecotur, l’entitat que aglutina majoritàriament el sector del comerç del municipi.

Aquesta iniciativa de “localshopping” vol fomentar la relació comercial de proximitat incentivant el corrent productiu dins l’àmbit territorial i projectant els diferents sectors de la economia de la vila com a mesura per sortir de l’actual crisi.

Precisament la posada en marxa d’aquesta iniciativa de promoció del comerç local es fa coincidir en el temps amb la setmana que tindrà lloc la tradicional fira comercial ForaStoc, que organitzarà el proper dissabte 3 de març l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur).

La fira ForaStoc s’obrirà dissabte a les 10 h del matí i s’allargarà fins a les 21h de la nit. Les parades de les botigues locals seran ubicades als carrers: Major, Tauler i Servià, Cervantes, Dídac Garrell i plaça dels Arbres; convertint el centre de la vila en un excepcional recorregut on els comerços de Palamós oferiran articles de roba, d’alimentació i de regal, antre altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat