Palamós ja ho té tot a punt per la celebració demà dissabte de la segona edició de la Mostra de Cervesa Artesana Mar de Birres

Palamós ja ho té tot a punt perquè demà dissabte 16 de setembre se celebri la segona edició de la Mostra de Cervesa Artesana Mar de Birres que, a partir de les 12 del migdia i fins a quarts de tres de la matinada, oferirà un tast de cerveses artesanes acompanyat de música en viu, conferències i tallers infantils.

Aquesta proposta lúdica tindrà lloc a l’esplanada del port, coneguda també com l’estenedor de les xarxes, en un espai de més de 2000 m2 a l’aire lliure i serà un aparador de cerveses artesanals de diferents punts de Catalunya.

A banda del producte estrella de la mostra, la cervesa artesana estarà acompanyada per una zona de food trucks on es podran degustar diverses especialitats de productes gastronòmics. L’altra punt fort de la festa serà la música i els concerts en directe que animaran durant tot el dia els visitants.

Els concerts previstos s’iniciaran a la una del migdia, a l’hora del vermut, a càrrec del quartet de swing, Sweet Swing i una ballada de Lindy Hop que comptarà amb la participació dels Windy Hoppers. A dos quarts de vuit del vespre serà el cantautor Pau Blanc qui pujarà dalt l’escenari del Mar de Birres i, més entarda la nit, ho farà el grup de versions de pop, rock i rumba The Blackiss. Finalment, el dj Àlex Brull tancarà la Mostra amb música fins la matinada.

D’altra banda, el Mar de Birres oferirà l’oportunitat d’aprofundir en la història i el procés d’elaboració de cervesa artesana amb la xerrada a càrrec d’Adrià Valero, a les sis de la tarda. També hi haurà un espai dedicat als més petits amb tallers i jocs infantils durant tot el dia.

El Mar de Birres és organitzat per l’associació Kaòtikes, en col•laboració amb l’Ajuntament de Palamós i amb el suport de la Diputació de Girona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat