Palamós ja té la imatge que representarà la Festa Major 2022

La Festa Major de Palamós ja té la imatge que representarà enguany aquesta activitat festiva.

El jurat del Concurs de la imatge de la Festa Major de Palamós 2022, que és format per la regidora de Cultura, Turisme i Biblioteca, així com per diversos tècnics municipals, ha escollit el disseny elaborat per la palamosina Miriam Fernández, entre les 14 propostes presentades.

Aquesta estudiant de quart curs de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona, confessa sentir passió pel disseny gràfic i el dibuix, així com per la Festa Major de Palamós. “Sempre he volgut presentar-me a aquest concurs, i aquest any he trobat la força i les ganes per fer-ho, i aquest ha estat el resultat!”

El cartell que ha elaborat i que ha esdevingut guanyador es basa en una composició encapçalada pels campanars de Palamós i Sant Joan, amb el fons d’un castell de focs i amb el protagonisme de quatre mans que subjecten elements de la Festa Major, com un petard, un tradicional got de “Barraques”, una porció de coca de Sant Joan, o un globus amb la figura d’un aneguet de fira.

El jurat ha destacat l’originalitat, creativitat i qualitat que es recull en el disseny del cartell guanyador, l’autora del qual rebrà el premi dotat amb 250 euros.

Programa festiu per a tothom
La Festa Major de Palamós tindrà lloc, com és tradicional, del 23 al 26 de juny, recuperant la total normalitat després que en els darrers dos anys s’hagi hagut d’adaptar a les normatives Covid.

Les activitats previstes estan pensades per al gaudi de totes les edats i es duran a terme en diversos espais del municipi a l’aire lliure. El programa recupera el tradicional castell de focs així com les activitats que s’inclouen a la festa i que realitzen entitats locals.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat