Palamós obrirà aquest dissabte la 22a edició de la Botiga al Carrer

Més d’un centenar de comerciants de Palamós participaran aquest proper dissabte 7 de juny, a la Botiga al Carrer, la gran festa dels comerços palamosins que és la que compta amb més tradició a la comarca i que enguany arriba a la 22a edició.

Fira ambientada amb temàtica pirata
Aquesta popular activitat comercial, organitzada per l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (FECOTUR), rep el nom de “Terra de pirates” i és ambientada en tot el seu recorregut i també en les parades participants amb la temàtica pirata.

Amb la Botiga al Carrer, Palamós convertirà els carrers més comercials de la població en un gran espai per a vianants, tancat al trànsit, i on els visitants podran passejar i comprar tota mena de productes.

Els comerciants ubicaran les seves parades en ple carrer, davant els seus comerços i botigues, oferint els productes a preus molt econòmics i amb descomptes especials.

La Botiga al Carrer de Palamós s’obrirà el pròxim dissabte a partir de les 10h del matí i s’allargarà fins a les 21h de la nit.

Les parades seran ubicades als carrers: Major, Tauler i Servià, Planassa, Cervantes, Dídac Garrell, Plaça dels Arbres, avinguda Onze de Setembre (des d’Av. Catalunya a passeig del Mar en la seva totalitat, i des de Planassa en direcció al centre) i President Macià (d’Onze de Setembre fins a l’alçada del carrer Orient), un excepcional recorregut on els comerços de Palamós oferiran articles de roba, d’alimentació, de regal i fins i tot vehicles.

“l’Abordatge pirata”
Amb el nom de “l’Abordatge pirata” la Botiga al Carrer presenta tot un seguit d’activitats paral•leles que tenen com a objectiu dinamitzar la festa comercial de Palamós. D’aquesta manera al llarg de l’itinerari de parades es realitzaran diverses actuacions teatralitzades itinerants amb actors vestits de pirata que es passejaran per tot el circuit de la Botiga al Carrer.

Les actuacions previstes es basaran en la representació de la història de la pirateria del S.XVIII a Palamós, combinades amb actuacions protagonitzades per pirates de fantasia. La Botiga al Carrer també inclourà diversos espectacles de malabars i xanques.

“El cau pirata” per als més petits
La Botiga al Carrer comptarà també amb l’espai infantil-ludoteca “El cau pirata”, on s’oferiran als més menuts diferents activitats relacionats amb el maquillatge i els tatuatges.

A banda cal destacar també que durant tot el dia hi haurà Castells inflables a la Planassa amb descomptes especials i on els més menuts podran accedir-hi mitjançant els vals que les parades obsequiaran per cada compra.

A parir de les 19.30 h la festa comercial i lúdica palamosina obsequiarà tothom amb un bon cremat.

Tancament de carrers a la circulació de vehicles
A causa del tancament dels carrers més cèntrics de la vila, l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Palamós demana als conductors que dissabte utilitzin vies alternatives per circular pel municipi, recomanant el carrer d’Enric Vincke, Passeig del Mar, l’Avinguda de Catalunya o el vial del Port per connectar amb qualsevol punt de Palamós.

En aquest sentit també cal afegir que l’única parada de bus urbà que es veurà afectada per aquest tancament de carrers serà la que es troba ubicada a la plaça dels Arbres.

Cal destacar que la parada de bus urbà més pròxima a la situada la plaça dels Arbres serà la que es troba ubicada al passeig del Mar, al costat de punt d’Informació Turística, i que restarà operativa durant tot el dia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat