Palamós ofereix un ampli ventall d’activitats nadalenques i familiars per aquestes festes amb la campanya “Activa’t per Nadal”

Palamós organitza un any més per les festes de Nadal un seguit d’activitats lúdiques pensades per a tota la família i, especialment, per als infants i joves.

Per a facilitar la informació a les famílies, i per tercer any, l’Ajuntament de Palamós ha publicat una petita agenda nadalenca que sota el títol “Activa’t per Nadal a Palamós” aglutina totes les activitats de caire nadalenc que s’organitzen al municipi des de l’1 de desembre fins al 7 de gener, dirigides al públic familiar.

En total s’ha fet una tirada de 5.000 pamflets en paper que s’han repartit a totes les escoles de Palamós, com també a l’Institut i a la llar d’infants l’Estel. L’agenda física també es pot trobar a les dependències municipals de la Biblioteca, oficina de Turisme, oficines de Cultura i teatre La Gorga, Oficina d’Atenció al Ciutadà, Punt Jove i Museu de la Pesca.

L’App ‘Palamós’ també ofereix la possibilitat de consultar aquesta agenda d’activitats nadalenques en format digital. D’aquesta manera, els usuaris a través del seu telèfon mòbil poden consultar, sempre que ho desitgin, les activitats de Nadal a través de l’aplicació gratuïta de l’ajuntament.

Activitats per a tota la família
De la seixantena d’activitats programades per aquestes festes al municipi, el gruix d’activitats es concentra a partir del 21 de desembre, malgrat que aquest proper cap de setmana se’n celebraran diverses.

Entre algunes destacades, dissabte 14 de desembre hi haurà l’arribada d’en Fumera amb espectacle itinerant a càrrec de la companyia Més Tumàcat, a les 11 h a la plaça dels Arbres, i la representació teatral d’Els Cosinets a La Gorga, a les 20.30 h. També, aquest mateix diumenge 15 de desembre tindrà lloc la 43a edició de la Fira Nadalenca i l’arribada del Carter Reial.

Destaca també el dissabte 21 de desembre, la Fira Fet a Casa de l’Ateneu; el Taller de cuina per a famílies a l’Espai del Peix o la Quina nadalenca de l’Escola Vedruna.

Dimarts 24 de desembre hi haurà la Festa del Tió a la plaça dels Arbres, a les 17 h, amb un taller de pals i cagada del Tió a càrrec de Fefe i cia. Com és tradició, el dia de Nadal, 25 de desembre, es durà a terme a la Nau dels 50 metres la Gran Quina Nadalenca del Palamós CF, que es repetirà també l’1 i el 6 de gener.

El 27, 28 i 29 de desembre, també a la Nau dels 50 metres, hi haurà el parc infantil ‘Nadal Jove’ amb tallers, jocs i diferents atraccions. I els dies 3 i 4 de gener se celebraran les Patge-olimpíades a l’Arbreda, ambdues activitats organitzades pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós.

Diumenge 5 de gener Palamós celebrarà l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. A partir de les 18h, al Moll Vell, els Reis arribaran per mar com és habitual on l’alcalde i els nens i nenes els estaran esperant, mentre berenen una xocolata calenta. A partir de les 19 h, la cavalcada dels Reis Mags començarà des de Sant Joan i arribarà fins el teatre La Gorga on, a partir de les 20 h, es farà la tradicional salutació de Ses Majestats a tots els infants.

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou i el Museu de la Pesca amplien també el seu programa d’activitats durant el període nadalenc oferint activitats i exposicions de la temàtica per a tota la família, com l’exposició a la biblioteca “Descobreix quin conte amaga el calendari d’Advent” o el joc de pistes “Nadal al museu” dins l’equipament del Museu de la Pesca.

Fecotur també ha organitzat un Carrilet de Nadal amb recorregut pels carrers de Palamós i amb la presència de personatges Disney, que es durà a terme del 20 de desembre al 5 de gener.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat