Palamós ofereix un ampli ventall d’activitats per aquestes festes nadalenques amb la campanya “Activa’t per Nadal”

L’Ajuntament de Palamós organitza per aquestes festes de Nadal un seguit d’activitats lúdiques pensades per a tota la família i especialment pels infants i joves.

El proper dijous 28 de desembre Palamós posarà en marxa una nova edició del “Nadal Jove” que se celebrarà fins el dissabte 30, cada tarda de 17 a 20 h, a la Nau dels 50 metres.

Aquesta activitat és iniciativa del Deparatament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós mitjançant el Punt Jove, i ofereix un ampli programa de propostes lúdiques pensades especialment per als més joves durant aquests dies de període festiu escolar.

Un any més la Nau dels 50 metres, situada a la plaça del Suro, acull les activitats del “Nadal Jove” que durant aquests tres dies oferirà als infants i joves, tallers de manualitats, animació infantil, cantada de nadales o jocs recreatius com diferents inflables, ludoteca, pista poliesportiva, circulació viària, trampolí elàstic o un circuit d’aventura amb tirolina.

Algunes de les novetats d’enguany són el joc de boles de “futbolxoc”, que consisteix en què els nens i nenes es posen dins una bombolla i juguen a futbol xocant entre ells protegits per la bombolla, o el joc de “derraping” amb cotxes de cars més grans que els habituals. També hi haurà videojocs com l’Arcade, Mini-Lan i altres relacionats amb les noves tecnologies.
El preu per als usuaris de les activitats serà de 3 €.

Per a poder dur a terme totes aquestes activitats, el departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós compta amb la col•laboració de l’Àrea de Medi Ambient i de les entitats locals: Palamós Tecnofan, Aula Musical de Palamós i Ateneu de Palamós.

A banda del “Nadal Jove”, des de Joventut organitzen un any més les “Patge-Olimpíades” els dies abans de l’arribada dels Reis Mags. Dimecres 3, de 16:30 a 19:30 h, i dijous 4 de gener, de 10 a 13 h i de 16:30 a 19:30 h, els nens i nenes més atrevits tenen el repte de fer proves i viure aventures per saber si serien uns bons patges. L’activitat es farà a l’Arbreda i és gratuïta.

Altres activitats nadalenques
Tot i que el gruix d’activitats es concentra de cares a la setmana vinent i la següent, aquest cap de setmana Palamós també ofereix diverses activitats de caire nadalenc, com les d’aquest diumenge 24 de desembre, pensades per a un públic familiar. Al matí, de 12 a 14 h al Passeig del Mar, hi haurà la visita del Carter Reial, i de 17 a 20 h, a la plaça dels Arbres, es farà la festa del Tió amb un taller de pals i després els nens i nenes cagaran el Tió, a càrrec de la Companyia Fefe i Cia.

Totes les activitats d’aquestes festes de Nadal es poden consultar a través de l’app per a mòbils (iOS i Android) de “Palamós”, on hi ha informació sobre cadascuna d’elles. També es poden trobar a l’agenda en paper que hi ha repartida en els diferents establiments municipals i comercials de la vila.

Arribada de Ses Majestats a Palamós
Divendres 5 de gener Palamós celebrarà l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. A partir de les 18 h, al Moll Vell, els Reis arribaran per mar com és habitual on l’alcalde i els nens i nenes els estaran esperant, mentre berenen una xocolata calenta. A partir de les 19 h, la cavalcada dels Reis Mags començarà des de Sant Joan i arribarà fins el teatre La Gorga on, a partir de les 20 h, es farà la tradicional salutació de Ses Majestats a tots els infants.

Com a novetat, aquest any les carrosses dels Reis Mags d’Orient i els seus ajudants els patges tenen una nova ornamentació i il•luminació. A més hi haurà una nova carrossa per portar tots els regals pels nens i nenes de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat