Palamós organitza aquest dimecres un seminari de formació sobre ‘Ciutat Educadora i Governança Local’ obert a tothom

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós organitza aquest proper dimecres 25 d’octubre el Seminari de formació “Ciutat Educadora i Governança Local” sobre el projecte de Ciutat Educadora, del qual Palamós en forma part des de l’any 2004.

El seminari tindrà lloc durant tot el dia al pavelló de l’Escola La Vila, i estarà dividit en dues sessions. Per una banda, durant el matí, es farà una sessió dirigida a càrrecs electes i tècnics del govern local.

Sessió oberta a tothom amb la conferència del professor Jordi Collet
L’altra sessió s’iniciarà a les sis de la tarda, i en aquest cas serà dirigida als representants d’entitats ciutadanes locals i a la ciutadania en general. Aquesta sessió es basarà en una conferència titulada “Ciutat Educadora i Governança Local” a càrrec del professor Jordi Collet i Sabé, educador social, sociòleg i doctor en sociologia.

Aquest seminari compta amb el suport de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) i té l’objectiu de fer una reflexió conjunta sobre el potencial educador de les polítiques i actuacions municipals, renovant el compromís de Palamós com a Ciutat Educadora.

També permetrà prendre consciència dels factors educatius implícits a les diferents polítiques municipals i iniciatives de la societat civil, i potenciar la transversalitat d’acció i generar sinergies entre govern local i societat civil en la construcció d’una ciutat més educadora.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat