Palamós organitza aquest dissabte un acte de rebuig al terrorisme amb la participació de diverses entitats locals

Aquest dissabte 26 d’agost Palamós celebrarà un acte reivindicatiu contra els atemptats terroristes que es van viure a Barcelona i Cambrils la setmana passada.

L’esdeveniment vol ser una crida per la pau, la llibertat, la democràcia i la vida, en el qual l’Associació Islàmica de Palamós, que n’és l’organitzadora principal, amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, fa una crida a totes les entitats municipals, com també a tota la ciutadania, perquè se sumin a la manifestació contra el terrorisme.

L’acte començarà a les 18.30h al Passeig del Mar, davant l’escenari fix, i es farà en paral·lel a la gran manifestació que s’ha organitzat pel mateix dia a Barcelona, per tots aquells que no puguin anar-hi. Primerament, el grup Rif de Tramuntana oferirà un concert de crida a la pau i la llibertat com a mostra de solidarirtat i record a les víctimes i ferits, com també a tota la ciutadania que ens sentim víctimes del terrorisme. I, tot seguit, es farà la lectura del manifest elaborat per l’Associació Islàmica de Palamós. Aquest document serà llegit de manera conjunta per responsables d’aquesta entitat islàmica local i per representants d’altres entitats del municipi que se sumen en aquest acte.

Palamós és una vila diversa amb ciutadans de fins a 76 procedències diferents i vol deixar clar el rebuig de la seva societat a qualsevol forma de violència que alteri la convivència entre els ciutadans i per això condemna qualsevol tipus de terrorisme.

Atemptat terrorista a Barcelona i Cambrils
El passat dijous 17 d’agost la ciutat de Barcelona va viure un dels episodis més nefastos de la seva història amb l’atemptat terrorista que va haver-hi a la Rambla quan un individu va atropellar amb una furgoneta un centenar de persones, pels volts de les cinc de la tarda. Hores més tard, Cambrils va viure un episodi semblant quan diversos homes armats volien irrompre al passeig marítim però van ser abatuts pels Mossos d’Esquadra.

En total han estat 15 víctimes mortals i més d’un centenar de ferits els que han patit directament aquests atacs terroristes a Barcelona i Cambrils.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat