Palamós organitza diverses activitats amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Un any més Palamós se suma al Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que es commemora cada 25 de novembre, amb l’organització de diversos actes reivindicatius i de conscienciació que es duran a terme avui dijous i demà divendres, així com el pròxim dilluns dia 25.

Aquestes activitats son organitzades de manera conjunta per l’Ajuntament de Palamós, mitjançant les àrees d’Igualtat, Ciutadania, Joventut i Ciutat Educadora; juntament amb els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà-Hospital de Palamós, CobosMika company, Gespa Teatre, Teatre Crític, Kins 20 i l’Ateneu de Palamós.

NO a la violència envers les dones
El primer dels actes que s’organitzen a Palamós amb el qual es reivindica aquest NO a la violència envers les dones, tindrà lloc avui dijous 21 de novembre al Punt Jove de Palamós, on es durà terme la conferència de la professora de la UB, Mariam Noguera, i que amb el títol “Filosofies feministes, humanes i oblidades”,és organitzada per l’entitat cultural, Kins 20.

Demà divendres, 22 de novembre a partir de les 18 h, es durà a terme un acte institucional que es realitzarà a les instal•lacions de l’Aula de Teatre de Palamós (Galeries Carme), i que inclourà la lectura d’un manifest commemoratiu de la jornada.

L’acte també comptarà amb la participació de Gespa Teatre, que interpretarà un fragment de l’obra “Llegiu rajoles”; i de la formació de dansa CobosMika Company, que representarà una coreografia commemorativa.

A aquesta activitat si sumarà també la representació teatral que realitzaran el grup de teatre Crític, del Punt Jove; el lliurament de premis del concurs literari organitzat per l’entitat Ateneu Palamós sota la temàtica de la violència envers les dones; així com l’estrena del curtmetratge que sobre aquesta jornada ha elaborat el Punt Jove.

El 25N, actes a l’Hospital i a l’Ajuntament de Palamós
El dilluns 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, es duran a terme dos actes adreçats al personal de l’Hospital de Palamós (12 h) i de l’Ajuntament de Palamós (13 h), que tindran lloc davant els seus respectius centres de treball i on es llegiran manifestos commemoratius.

A banda en l’activitat que tindrà lloc a l’Hospital també s’inclourà la participació de la formació de dansa CobosMika Company, que representarà una coreografia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat