Palamós organitza una activitat solidària a benefici d’ONG’s que donen suport als refugiats sirians

L’Associació Taula Palamós Solidari i l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós organitzen el diumenge 12 de juny, una activitat solidària a benefici de les ONG’s que donen suport als refugiats sirians.

Es tracta concretament de les organitzacions Proem-aid i EREC que han treballat a Grècia i sobre el terreny amb les persones refugiades que arribaven a l’illa de Lesbos, assistint aquestes persones al camp d’Idomeni.

Amb aquest objectiu s’ha previst una jornada farcida d’activitats i tallers infantils oberts a la participació de tothom, que diverses entitats locals de caire cultural, social o esportiu de la vila organitzaran de les 10 a les 13 h a l’escenari del passeig del Mar.

A les 13 h aquest acte solidari seguirà amb una xerrada informativa que duran a terme els cooperants de les organitzacions Proem-aid i EREC sobre la seva tasca a Grècia i la situació dels refugiats. Posteriorment els representants de l’Associació Taula Palamós Solidari clouran aquesta part del programa amb la lectura d’un manifest de suport a les persones refugiades.

Finalment l’activitat de diumenge al passeig del Mar es tancarà amb una gran fideuada popular.

Aquesta proposta solidària es complementarà divendres dia 10 de juny amb un concert a càrrec de Guillem Batllori (baríton) i Gabriel Mata (piano), que tindrà lloc a les 22 h a l’església de Palamós.

L’Associació Taula Palamós Solidari, està formada per les entitats locals: Creu Roja Palamós; Cáritas Interparroquial Palamós i Sant Joan; Proide; Mans Unides; Sed-Esc, Vasos Solidarios i el col•legi Vedruna.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat