Palamós participa en la 16a edició del Cap de Setmana Ibèric

El Museu d’Arqueologia de Catalunya promou un any més el Cap de Setmana Ibèric que enguany arriba a la seva 16a edició i que té com a objectiu organitzar propostes gratuïtes adreçades al públic en general mitjançant les quals fomentar el coneixement de la cultura ibèrica i de la seva empremta al territori.

D’aquesta manera demà dissabte dia 1 i diumenge 2 d’octubre s’han programat a Palamós diverses activitats que tenen la cultura ibèrica com a protagonista i, en concret per aquesta edició, el tipus de comerç que realitzaven els ibers fa 2.300 anys.

Conferència i show cooking
Amb la col•laboració del Museu de la Pesca demà dissabte tindrà lloc la conferència “El comerç per via marítima i fluvial a l’antiguitat” a càrrec de Gustau Vivar, director del Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC).

La conferència es durà a terme a partir de les 19 h, al propi Museu de la Pesca (moll pesquer de Palamós).

Posteriorment, a les 20 h, l’Espai del Peix organitzarà un show cooking temàtic centrat en la cuina, els ingredients i sabors propis de l’antiguitat.

Visita teatralitzada al poblat ibèric de Castell
El dia següent, diumenge 2 d’octubre, s’ha previst la realització d’una visita teatralitzada al poblat ibèric de Castell, on s’explicarà com comerciaven i quins productes transportaven a l’antiguitat.

Per a més informació sobre les activitats i reserves al show cookings de cuina ibèrica, cal contactar amb el Servei d’Atenció al Visitant del Museu de la Pesca, al 972 600 424 o bé a infomuseu@palamos.cat

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat