Palamós posa a l’abast dels ciutadans una eina digital on es fomenten els serveis i els recursos del municipi vinculats a l’ocupació i la formació laboral

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós ha posat en servei una eina digital on es fomenten els serveis i els recursos del municipi vinculats a l’ocupació i la formació laboral, amb l’objectiu de poder facilitar als ciutadans d’una manera còmode i ràpida, tota aquesta informació.

Es tracta del web www.palamosocupacio.cat que gestiona l’Àrea municipal de Promoció Econòmica mitjançant el qual es potencia la comunicació entre les persones demandants d’ocupació, les empreses i els emprenedors, enllaçant amb les administracions que fomenten l’ocupació i la formació i posat a l’abast tota la informació que es genera en aquest camp.

L’estructura dels continguts d’aquesta pàgina està dividida en cinc apartats: Busques Feina?, Busques treballadors/es?, Creixement professional, Xarxa Emprenedoria i Novetats.

Mitjançant aquestes seccions el web permet consultar activitats formatives, trobar ofertes de feina, consultar publicacions i enllaços d’interès sobre subvencions, ajudes i jornades empresarials, formalitzar inscripcions a cursos o formacions, realitzar consultes laborals, o rebre el butlletí electrònic de novetats al voltant d’aquestes temàtiques.

Les persones demandants d’ocupació poden realitzar consultes i demanar cita al Servei d’Orientació Professional i a l’Espai de Recerca de Feina. Les empreses podran fer arribar a l’Àrea Promoció Econòmica les seves ofertes de feina, sol•licitar persones en pràctiques o bé requerir assessorament en els processos de selecció.

Mitjançant aquesta eina també es facilita un espai per a empreses i persones emprenedores que vulguin publicar un anunci per a compartir i oferir recursos, intercanviar idees, buscar suport i crear sinergies entre elles.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat