Palamós posa en marxa el projecte “Situa’t”, un servei d’orientació educativa i laboral adreçat a joves

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa Servei d’Orientació Educativa i Laboral, que amb el nom de “Situa’t”, s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys que no estiguin estudiant ni treballant, i que ara vulguin continuar els estudis o trobar feina per definir el seu perfil professional.

El servei consta d’una ruta per atendre a les necessitats de cada participant amb l’objectiu d’informar dels programes de Garantia Juvenil, les possibilitats formatives i les sortides laborals que existeixen a la comarca.

Projecte “Situa’t”
L’acompanyament personal als joves parteix d’una visió dinàmica, pràctica, motivant i participativa, mitjançant la qual es tracten temes d’interès com l’autoconeixement, el creixement personal, les habilitats socials, les competències professionals i les tecnologies, entre d’altres, i mitjançant la qual es permet millorar la professionalitat dels joves, així com la seva possible inserció al món laboral i el seu retorn educatiu.

Aquest servei ja és obert al Punt Jove de Palamós (carrer de Santa Marta, 6), de dimarts a divendres de 9.30 a 13.30 h.

Cal destacar però que per a la utilització d’aquest servei és necessari sol•licitar cita prèvia.

Per a més informació i per a demanar cita amb el Servei d’Orientació Educativa i Laboral “Situa’t”, cal contactar amb el Punt Jove de Palamós (carrer de Santa Marta, 6) al correu orientacio.juvenil@palamos.cat o bé al telèfon 972 313 739.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat