Palamós promociona a França la seva oferta turística, de patrimoni i gastronòmica, dins el festival marítim més important de la Mediterrània occidental

L’Àrea de Promoció Econòmica i la de Turisme, Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós seran presents durant aquesta setmana i fins diumenge, a la ciutat francesa de Sète, promocionant la vila dins la nova edició del prestigiós festival de les tradicions marítimes, “Escale a Sète”.

Aquesta destacada trobada al voltant del patrimoni marítim esdevé la més important de les que es celebren a la Mediterrània occidental. “Escale a Sète” s’organitza cada dos anys en aquesta ciutat portuària francesa situada dins la regió del Llenguadoc (Occitània), al departament de l’Erau.

L’atractiu de l’oferta de Palamós
Palamós es promociona per primera vegada en aquesta zona i dins aquest festival davant la proximitat de les dues poblacions, que no supera els 300 quilòmetres per carretera, i l’atractiu que representa per al turisme francès la Costa Brava i la seva àmplia oferta turística, gastronòmica i nàutica.

La vila de Palamós és present al festival amb un estand propi on es presenta la seva variada oferta turística relacionada en l’àmbit del mar i les platges, així com l’àmplia oferta complementària.

Promoció del Museu de la Pesca i del festival “Palamós Terra de Mar”
Durant aquesta activitat promocional Palamós també donarà a conèixer el seu Museu de la Pesca, únic a la Mediterrània, i ho farà amb una conferència programada dins el festival “Escale a Sète” que tindrà lloc el proper dissabte 19 d’abril, a les 14 h, i que serà a càrrec del tècnic en patrimoni marítim del Museu de la Pesca, Raül Mata.

Gegants, havaneres i patrimoni marítim
A Sète també hi haurà presència de la cultura i les tradicions catalanes amb la participació dissabte dels grallers i geganters de Palamós, que hi prendran part amb una representació de 30 persones, així com el grup d’havaneres Norai, que també actuarà al festival.

A banda l’estand palamosí també donarà a conèixer la nova edició del festival marítim “Palamós Terra de Mar”, que en la mateixa línia que el de Sète, tindrà lloc al port de Palamós els dies 17 i 18 de proper mes de maig, i en aquesta nova edició amb l’activitat del Pesca Turisme com a protagonista.

Amb motiu d’aquesta destacada activitat promocional la regidora de Turisme, Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós, M. Gràcia Artigas, es desplaçarà a Sète, com ja va fer el cap de setmana passat a Vic, per a col•laborar en les tasques de promoció conjuntament amb els tècnics municipals.

Palamós també al Mercat del Ram
Precisament Palamós va ser un dels estands més visitats dins la darrera edició del tradicional Mercat del Ram, que va tenir lloc els passats dies 12 i 13 d’abril a la ciutat de Vic.

En aquest tipus de promoció el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Palamós destaca com element de prioritat, presentar a la comarca d’Osona el conjunt de l’oferta del municipi des de l’òptica de la captació de l’interès del potencial client, personalitzant aquest contacte i basant la identificació de l’oferta en l’ampli concepte del “Mar”, amb els esports nàutics i les platges com a referents, conjuntament amb l’oferta complementària.

L’estand palamosí va presentar l’oferta de la vila en allotjament, serveis, restauració i activitats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat