Palamós promociona la seva oferta turística a França, dins el festival marítim més important de la Mediterrània occidental

L’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós ha estat present durant tot el període festiu de Setmana Santa, a la ciutat francesa de Sète, promocionant la vila dins la nova edició del prestigiós festival de les tradicions marítimes, “Escale à Sète”.

Aquesta destacada trobada al voltant del patrimoni marítim esdevé la més important de les que se celebren a la Mediterrània occidental. “Escale à Sète” s’organitza cada dos anys en aquesta ciutat portuària francesa situada dins la regió del Llenguadoc (Occitània), al departament de l’Erau.

L’atractiu de l’oferta de Palamós
Palamós s’ha promocionat per segona vegada en aquesta zona i dins aquest festival (ja ho va fer el 2014) davant la proximitat de les dues poblacions, que no supera els 300 quilòmetres per carretera, i l’atractiu que representa per al turisme francès la Costa Brava i la seva àmplia oferta turística, gastronòmica i nàutica.

La vila de Palamós ha estat present al festival amb un estand propi on s’ha donat a conèixer la seva variada oferta turística relacionada en l’àmbit del mar i les platges, així com l’àmplia oferta complementària.

Durant aquesta activitat promocional Palamós també s’ha donat a conèixer la nova edició del festival marítim “Palamós Terra de Mar”, que en la mateixa línia que el de Sète, tindrà lloc al port de Palamós els dies 14 i 15 de proper mes de maig, i en aquesta nova edició amb l’activitat de la navegació com a eix vertebrador de l’activitat.

Gegants i patrimoni cultural
A Sète també s’ha comptat amb la presència de la cultura i les tradicions catalanes, ja que enguany Catalunya ha estat país convidat. Dins els actes programats cal destacar la participació dissabte passat dels grallers i geganters de Palamós, que van prendre part de la cercavila organitzada dins el festival marítim.

Palamós també al Mercat del Ram
Dins les activitats de promoció del municipi realitzades recentment cal destacar la participació de Palamós a la darrera edició del tradicional Mercat del Ram, que va tenir lloc del 18 al 20 de març a la ciutat de Vic.

En aquest tipus de promoció el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Palamós destaca com a element de prioritat, presentar a la comarca d’Osona el conjunt de l’oferta del municipi des de l’òptica de la captació de l’interès del potencial client, personalitzant aquest contacte i basant la identificació de l’oferta en l’ampli concepte del “Mar”, amb els esports nàutics i les platges com a referents, conjuntament amb l’oferta complementària.

L’estand palamosí va presentar l’oferta de la vila en allotjament, serveis, restauració i activitats.

Altres promocions destacades que Palamós ha realitzat durant aquest any han estat la de la fira turística Sevatur, a Sant Sebastià, o bé la Fira Internacional de creuers Seatrade Cruise Global, de Miami.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat