Palamós promociona la seva oferta turística a la fira “Expovacaciones” de Bilbao

A partir d’avui divendres dia 4 i fins diumenge 6 de maig, Palamós serà present a la reconeguda fira turística Expovacaciones que té lloc al recinte firal de la ciutat basca de Bilbao.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós ha ubicat un espai d’informació i promoció del municipi, inclòs dins de l’estand conjunt del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, i que és atès per personal municipal.

D’aquesta manera Palamós dona a conèixer a Bilbao la seva àmplia oferta turística basada en els sectors comercials, la restauració, les seves activitats lúdiques, les platges o els esports nàutics.

El principal objectiu d’aquesta promoció és poder fer arribar l’oferta que prepara el municipi per a la temporada d’estiu, on la gastronomia, el comerç, o el paisatge, són referent.

Presència promocional del municipi en els mercats emissors
Amb l’assistència a aquesta fira turística Palamós vol seguir potenciant la presència promocional del municipi en mercats emissors de turisme tan importants com els del nord de l’Estat i, concretament, el País Basc, tradicionalment afí a l’oferta turística catalana.

La consistència i qualitat de l’oferta complementària de Palamós, ubicada al mateix centre de la Costa Brava, la fan adient a la participació en fires turístiques que tenen lloc en un radi relativament curt, entre 300 i 800 quilòmetres, que permet al turista desplaçar-s’hi amb comoditat des del seu lloc d’origen, fins i tot, en períodes curts de vacances.

Promoció de Palamós en fires turístiques durant el 2018
Enguany Palamós es promociona en un total de vuit fires turístiques, quatre de l’àmbit català i de l’Estat, com Sevatur, a Sant Sebastià del 9 a l’11 de març; Mercat del Ram de Vic, del 23 al 25 de març; ara l’Expovacaciones a Bilbao; i la fira Sea Otter, a Girona, del 8 al 10 de Juny.

A aquestes cal sumar-hi també les especialitzades en el turisme de creuers en la qual Palamós hi participa. Enguany són concretament quatre: SeaTrade International de Miami realitzada el passat mes de març, la fira MYBA International de Barcelona, dedicada als grans iots que es va realitzar l’abril; el SeaTrade Mediterranean de Lisboa que es durà a terme al setembre; i tancarà la fira International Cruise Summit, de Madrid, el novembre.

La presència de Palamós a les fires de creuers i grans iots es realitza mitjançant la marca Costa Brava Cruise Ports en què s’apleguen també altres institucions com Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Roses, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i la Cambra de Comerç de Girona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat