Palamós promociona la seva oferta turística a la tradicional fira “Mercat del Ram” de Vic

Des del passat divendres 8 i fins ahir diumenge 10 d’abril, la ciutat de Vic ha ofert una nova edició del tradicional “Mercat del Ram”.

Un any més l’Àrea de Turisme i la de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós hi han estat presents, potenciant la promoció de tots els àmbits turístics del municipi.

Vic, i la comarca d’Osona en general, esdevenen un cop més un punt de referència per a la promoció turística de Palamós. La proximitat de les dues poblacions, sumat al ràpid enllaç per l’eix transversal i, l’atractiu que representa l’element nàutic i mariner per a les persones residents en poblacions d’interior, fan que l’interès turístic creixi entre els dos sectors.

En aquesta promoció es destaca com a element de prioritat l’àmplia oferta turística vacacional de Palamós, en un mercat de proximitat i per a un públic principalment familiar.

L’Àrea de Turisme i la de Promoció Econòmica de Palamós ha ubicat el punt informatiu turístic dins l’estand que la fira ha destinat a la Costa Brava, i on s’ha dut a terme la gestió de la promoció del municipi, així com l’atenció personalitzada al públic i empreses visitants de la fira.

Promoció de Palamós en fires turístiques durant el 2022
Enguany Palamós es promociona en un total de set fires turístiques, dues de les quals son en l’àmbit català i de l’Estat, com la Fira del “Mercat del Ram” de Vic, o l’Expovacaciones a Bilbao que tindrà lloc del 6 al 8 de maig.

A aquestes cal sumar-hi també les especialitzades en el turisme de creuers o de nàutica d’esbarjo, en la qual Palamós hi participa, i enguany també acollint l’Assemblea General de Medcruise, que tindrà lloc a la Costa Brava del 24 al 27 de maig de 2022.

D’aquesta tipologia es destaca la presència de Palamós a la fira de creuers, SeaTrade International de Miami, que té lloc del 15 al 28 d’abril.

El municipi també participa a la fira MYBA International de Barcelona, dedicada als grans iots i nàutica esportiva i d’esbarjo, que es realitzarà del 24 al 28 d’abril; la Monaco Yachts Ports, del 28 de setembre a l’1 d’octubre; la fira International Cruise Summit, de Madrid, el 15 i 16 de novembre; i la fira Seatrade Cruise Med, del 13 al 15 de setembre, a Màlaga.

La presència de Palamós a les fires de creuers i grans iots es realitza mitjançant la marca Costa Brava Cruise Ports en què s’apleguen també altres institucions com Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Roses, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i la Cambra de Comerç de Girona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat