Palamós recupera la línia de P3 que no s’ha ofert al municipi durant aquest curs escolar

El municipi de Palamós recuperarà la línia de P3 que va perdre el curs passat a l’escola Vila-romà.

En els darrers mesos el municipi ho ha reclamat a la Generalitat i, finalment, els Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona ho han confirmat. D’aquesta manera l’administració autonòmica oferirà aquesta línia per al proper curs 2017-2018, que en el cas de l’escola Vila-romà es desdoblarà.

La Generalitat va prendre la decisió de no oferir la línia de P3 el curs passat argumentant qüestions de baixa natalitat ja que només es varen matricular 22 alumnes en aquest grup.

En les reclamacions que es plantejaven des de Palamós es destacava la necessitat que la Generalitat tingués en compte la fluctuació d’habitants del municipi, motivada per la condició de vila turística, la qual cosa fa difícil establir xifres concretes de matriculacions amb molta antelació.

L’argument municipal es basa en l’indicatiu que especifica que en els darrers mesos s’ha obtingut una alça en el nombre d’infants empadronats a Palamós que fa pensar que per al proper curs es pugui arribar sense problemes a la ràtio necessària.

Les dues administracions han treballat de manera conjunta durant els darrers mesos per tal de fer possible la recuperació del total de vuit línies de P3 al municipi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat