Palamós reforça la seguretat de la zona infantil de l’Arbreda ubicant terra amortidor al voltant dels diversos elements de joc

Aquest matí l’Ajuntament de Palamós ha iniciat el projecte de millora de la zona de jocs infantils, ubicada al parc municipal de l’Arbreda, i que té una superfície global de 400 m2.

Les tasques son a càrrec dels operaris de la Brigada Municipal i tenen com a objectiu el reforç de la seguretat d’aquest equipament amb la ubicació de terra amortidor anti-impacte al voltant de cada element de joc del parc.

Aquests treballs han començat amb el rebaix del terreny, seguiran amb el formigonat de tota la superfície del parc i, finalment, es realitzarà la instal•lació del terra de seguretat que ocuparà un total de 290 m2 d’aquest espai de jocs. El terra anti-impacte està elaborat amb cautxú reciclat i permet amortir possibles caigudes, donant la màxima seguretat als seus usuaris.

El projecte de millora del parc infantil de l’Arbreda té un cost d’uns 23 mil euros i s’allargarà unes tres setmanes, període en el qual no es podrà utilitzar aquest equipament.

L’any passat l’Ajuntament de Palamós ja va realitzar millores en aquest parc amb la instal•lació d’una tirolina i un pont de fusta, i redistribuint la resta dels jocs que hi ha ubicats.

Millora progressiva dels equipaments infantils a la vila
Després de l’execució de les obres de l’espai de jocs de l’Arbreda, l’Ajuntament de Palamós seguirà posteriorment el procés de millores en altres parcs infantils de la vila, invertint el global de 75 mil euros previstos en els pressupostos municipals de 2017-2018 per aquesta funció.

L’objectiu de l’Ajuntament de Palamós és el de millorar de manera progressiva els diversos equipaments de jocs infantils que hi ha a la vila, condicionant-los a les necessitats reals que tenen els infants, potenciant la qualitat, seguretat i diversitat d’aquests elements, i renovant les velles instal•lacions que encara existeixen en alguns carrers o places de la vila.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat