Palamós regularà amb semàfors la cruïlla del carrer de López Puigcerver amb l’avinguda de l’Onze de Setembre

L’Ajuntament de Palamós ubicarà nous semàfors a la cruïlla del carrer de López Puigcerver amb l’avinguda de l’Onze de Setembre amb l’objectiu de donar solució als problemes d’embusos i de dificultat de gir que en ocasions es produeixen en aquesta punt cèntric del municipi i altament transitat.

Precisament el passat dimecres el Ple municipal va aprovar per unanimitat l’expedient de contractació del servei de manteniment de les instal•lacions semafòriques del municipi que també inclou la ubicació d’aquests nous semàfors. A partir d’ara l’Ajuntament de Palamós i un cop aprovat l’expedient de contractació, resoldrà la licitació del contracte durant els propers mesos amb l’objectiu de poder-lo executar abans de l’estiu de l’any que ve.

NOUS SEMÀFORS
Els nous semàfors se sumaran als que ja hi ha instal•lats a la cruïlla de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb el carrer de Dídac Garrell i l’avinguda del president Francesc Macià.

Aquesta nova instal•lació semafòrica permetrà aturar els vehicles que circulin en els dos sentits per l’avinguda de l’Onze de Setembre, deixant el pas lliure per a la còmode incorporació dels vehicles i autocars (aquest últims provinents de l’estació de Sarfa) que accedeixen a l’Onze de Setembre des del carrer López Puigcerver.

La licitació del servei d’instal•lacions semafòriques del municipi també inclou, a banda del preceptiu manteniment d’aquest elements, el canvi de làmpades de tots els semàfors del municipi a làmpades amb tecnologia LED, les quals tenen un consum energètic molt més baix sent el seu manteniment molt menor.

Per realitzar aquest canvi també serà necessària la modificació d’alguns equips i el canvi a les làmpades LED, uns elements aquest últims que proporcionaria el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme mitjançant l’atorgament d’una subvenció.

Tot aquest canvi de tecnologia suposarà un estalvi aproximat de 27.215 kWh/any que es traduiran en una reducció de la factura pel consum elèctric d’uns 3.810 € anuals.

El pressupost de licitació del servei de manteniment de les instal•lacions semafòriques del municipi, corresponent als quatre anys de contracte, és de 67.835,04 €, corresponents a 28.935,70 € del valor del manteniment, més 38.899,34 € corresponents a la substitució de làmpades i ampliació del grup semafòric.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat