Palamós rep el distintiu turístic de “Vila Marinera” atorgat per l’Agència Catalana de Turisme

Palamós ha estat guardonat amb el distintiu turístic de “Vila Marinera”, de l’Agència Catalana de Turisme, per ser una població litoral que conserva la cultura lligada al mar.

El lliurament del guardó, que ha tingut lloc aquest dimecres al matí a Begur, ha estat recollit per l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat de la regidora de Turisme, Núria Botellé.

La marca “Vila Marinera” acredita Palamós com un municipi amb una forta personalitat marcada per aspectes diferencials com el caràcter històrico-cultural, gastronòmic, paisatgístic i per la seva promoció en esdeveniments que giren entorn de la relació entre l’home i el mar.

El lliurament ha estat presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font.

La marca de “Barris i Viles Marineres” ha estat atorgada també, a banda de Palamós, als municipis de l’Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, les Cases d’Alcanar, l’Escala, Llançà, Sant Carles de la Ràpita, Sant Pol de Mar, Sitges, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú.

La marca “Vila Marinera”
La nova marca “Barris i Viles Marineres”, creada per l’Agència Catalana de Turisme, s’adreça a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar.

Palamós ha rebut el distintiu pel fet de ser una població litoral amb port i amb activitat pesquera; tenir un total de cinc Béns Culturals d’Interès Nacional (BCIN); destacar pel seu caràcter de vila marinera promovent la història, la cuina i el paisatge mariners, o disposar d’una oferta d’allotjament i restauració, amb plats de cuina marinera amb productes locals, entre altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat