Palamós reprèn l’activitat de la pescaturisme que ara es podrà realitzar durant tot l’any

A partir d’avui dijous 20 d’agost, Palamós torna a posar en marxa l’activitat de la Pescaturisme amb la novetat que des d’ara es podrà realitzar durant tot l’any, a excepció dels mesos de veda.

Aquesta és una activitat que premet compartir a bord de l’embarcació d’arrossegament “Estrella del Sur III”, dedicada a la captura de la gamba de Palamós, una jornada de treball en plena natura mentre es coneix de primera mà l’ofici de la gent del mar i el seu producte, des del respecte al medi natural.

És una experiència cultural, gastronòmica i social que permet tenir contacte directe amb el món marí, conèixer l’aposta del sector pesquer per la sostenibilitat i totes aquelles accions que es duen a terme entorn de la pesca de la Gamba de Palamós amb el Pla de Gestió i la Marca de Garantia.

El preu de l’activitat és de 98 € per persona, i es pot realitzar de dilluns a divendres al llarg de tot l’any, excepte durant els mesos de veda. El preu inclou també l’assegurança de responsabilitat i un àpat a l’embarcació basat en la gastronomia pròpia de la cuina de barca.

La Pescaturisme de Palamós vol donar a conèixer de manera directa l’activitat pesquera i els seus productes a la societat com una part fonamental de l’economia primària del país, des d’una perspectiva social i cultural. Per això, l’activitat inclou també una visita a la subhasta del peix de la llotja de Palamós per veure com es comercialitza aquest, i a més una entrada al Museu de la Pesca per entendre la relació bàsica entre l’ésser humà i la mar.

Les mesures de prevenció per fer front a la Covid-19 limiten actualment la capacitat màxima a quatre persones si són nucli familiar, o a dues persones individuals per embarcació.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat