Palamós s’afegeix a la celebració del Sant Jordi d’estiu, aquest dijous 23 de juliol

Palamós celebrarà aquest proper dijous 23 de juliol el Dia del Llibre i la Rosa, tal i com van establir des del sector de llibreters i floristes de Catalunya, després d’aplaçar, el passat 23 d’abril, la celebració del tradicional Sant Jordi.

Per aquest Sant Jordi d’estiu, les àrees de Joventut, Arxiu i Biblioteca de l’Ajuntament de Palamós han preparat diferents activitats, totes elles adaptades a la situació sanitària actual.

A partir de les 10 h, coincidint amb l’obertura de portes de la Biblioteca Lluís Barceló i Bou, es podrà veure l’exposició fotogràfica “Roba un Poema”, amb imatges que mostren un missatge creat a partir de títols de lloms de llibres, visitable fins el 23 de setembre. L’exposició és un recull de les fotografies presentades pels finalistes i guanyadors del concurs ‘Roba un Poema’, orgatnizat des del Punt Jove i la biblioteca, i celebrat el passat 23 d’abril durant el ‘Sant Jordi Virtual a Palamós’. Justament aquest dijous a les 19 h, la biblioteca acollirà el lliurament de premis del concurs.

Paral•lelament, al passeig del Mar tindrà lloc l’activitat infantil i familiar gratuïta de l’Hora del Conte amb Laura Asensio que explicarà “Viatge a l’Arc de Sant Martí”. L’activitat serà a les 19 h, i s’ha de fer reserva prèvia trucant al 972 600 708, ja que l’aforament és limitat.

Tot seguit, a les 20 h a la Capella del Carme, el Servei d’Arxiu Municipal de Palamós farà el lliurament del Premi de Recerca Vila de Palamós 2019-2020 i la presentació de la publicació del treball guanyador de l’any anterior “Quant mesura la costa catalana? Anàlisi de la teoria fractal” de Júlia Martí. Es tracta de l’estudi de la variabilitat de la mesura de la costa catalana i el càlcul de la línia de costa a diferents escales en base a la teoria fractal, amb la seva aplicació a la costa de Palamós i de sectors propers.

A banda de les activitats organitzades des de l’Ajuntament de Palamós, les floristeries i llibreries de la vila també participaran en aquest Sant Jordi d’estiu durant tota la jornada parant llibres i roses davant els seus comerços.

Activitats adaptades a la Covid-19
Totes les activitats previstes per a la celebració del Sant Jordi d’estiu es faran respectant les mesures de seguretat sanitària.

Hi haurà aforament limitat en totes elles per a poder respectar la distància de seguretat entre persones, serà obligatori l’ús de la mascareta i la higiene de mans (amb gel hidroalcohòlic) per a tots els assistents.

El passat 23 d’abril, l’Ajuntament de Palamós va organitzar el ‘Sant Jordi virtual’ amb motiu del confinament provocat per la situació d’emergència sanitària causada per la Covid-19. Aquell dia es van celebrar diverses activitats, organitzades per diferents àrees de l’Ajuntament de Palamós i també amb la participació d’algunes entitats locals, totes elles de manera virtual i des de casa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat