Palamós se suma a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

Palamós se suma a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, amb un acte festiu i reivindicatiu que està previst per demà dijous 29 de juny, a les 19 h, a l’escenari del passeig del Mar.

La programació d’aquesta festivitat comptarà amb la benvinguda de l’alcalde i la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Palamós, així com amb l’actuació musical del grup local Fusions Grup Vocal. Tot seguit, es farà un parlament per part d’Emporderats-Associació LGBTI del Baix Empordà, i a continuaciótindrà lloc la lectura del manifest institucional, a càrrec de l’Associació LGTBI+ de l’Alt Empordà i de l’Associació Diversalia Costa Brava de Palafrugell, en representació de les entitats LGBTI de les comarques gironines.

Finalment, tancarà l’acte institucional la Consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge.

La celebració a Palamós culminarà amb un concert fi de festa a càrrec de l’agrupació musical Blackiss, a partir de les 20 h, amb el seu repertori de versions de rock, pop i rumba.

Justament coincidint avui dimecres 28 de juny amb el Dia de l’Orgull LGBTI+, l’Ajuntament de Palamós ha instal·lat la bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí, símbol de la lluita d’aquest col·lectiu, a un dels màstils situat al passeig del Mar, que hi onejarà de manera permanent.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp