Palamós se suma a la Setmana Internacional dels Mercats, promocionant la qualitat dels productes de proximitat que es troben a les parades del Mercat Municipal

Des d’avui divendres dia 17 de maig i fins al 2 de juny té lloc la Setmana Internacional dels Mercats, i Palamós ho celebra amb l’organització d’un seguit d’activitats promocionals que es duran a terme dins l’equipament del Mercat Municipal de Palamós, amb l’objectiu de fomentar la qualitat dels productes frescos i de temporada que s’ofereixen a totes les parades d’aquest equipament.

El programa s’ha iniciat aquest matí (17/05/24) amb la realització d’un showcookings en directe de cuina de mercat i per a totes les butxaques, que sota el lema “Tasta el mercat” han dut a terme els cuiners palamosins, Tomàs Brull i Narcís Oliu. Aquesta és una iniciativa que es tornarà a repetir el dimarts, 28 de maig, a les 11:30 h, al Mercat Municipal de Palamós, on altres cuiners locals faran el segon showcooking, obert a tot el públic interessat.

També: concert d’havaneres i “Dies blaus”

A banda de la realització de la cuina en directe de productes frescos del mercat, el programa d’aquesta activitat promocional inclou altres propostes com, un concert d’havaneres al mercat, que la formació palamosina Norai durà a terme demà dissabte 18 de maig, a partir de les 11 h. Cal destacar també la programació dels anomenats “Dies blaus”, on les parades del Mercat de Palamós aplicaran descomptes a diversos productes seleccionats. Les dates en les quals es podrà gaudir d’aquesta oferta seran concretament: 22, 23, 24; i 29, 30 i 31 de maig.

La campanya de promoció del Mercat Municipal de Palamós i dels seus productes, és una iniciativa conjunta de l’Àrea de Promoció Econòmica i Mercats, i l’entitat comercial local Fecotur, que s’inclou en la programació d’activitats que realitzen aquests dies, a diversos municipis gironins, la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona i la Diputació de Girona.

El Mercat Municipal de Palamós és el segon de la demarcació, per darrere del de la ciutat de Girona, amb més parades en actiu, concretament 25 entre peixateries, carnisseries, verduleries-fruiteries, fleques, pesca salada, llegums cuits, fruits secs, o bé el servei de bar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp