Palamós serà base de la nova unitat marítima dels Mossos d’Esquadra

El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, va confirmar ahir que Palamós acollirà la base nord de la nova unitat marítima de policia dels Mossos d’Esquadra.

Aquest anunci es va fer en el decurs d’una reunió realitzada al Parlament de Catalunya que va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i del regidor de Seguretat, Mobilitat i Protecció Civil de l’Ajuntament de Palamós, Alfons Bartolomé.

En aquesta reunió també hi varen assistir els alcaldes i regidors dels municipis de Vilanova i la Geltrú i l’Ametlla de Mar, municipis que compartiran amb Palamós aquest nou desplegament de la policia catalana, i que es convertiran en les bases centre i sud, respectivament, d’aquest servei marítim dels Mossos.

Cadascuna d’aquestes tres bases se situarà a la zona portuària d’aquests municipis, comptarà amb una dotació d’agents i d’una embarcació. La conselleria d’Interior de la Generalitat preveu poder activar aquest nou servei a partir del proper estiu.

Palamós capital marítima
Amb aquesta notícia Palamós reforça la seva capitalitat marítima que lidera el seu port en l’àmbit de les comarques gironines, amb un destacat volum d’activitat portuària encapçalada per les estades de creuers turístics, que se sumen al transit de mercaderies, la seva important flota pesquera, la nàutica d’esbarjo, amb tres ports nàutics; o l’esportiva, amb l’organització de reconegudes proves internacionals de vela.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat