Palamós serà la seu, durant els propers tres anys, del prestigiós Rally Costa Brava Històric

El municipi de Palamós acollirà a partir de l’any vinent el prestigiós Rally Costa Brava Històric. L’Ajuntament de la vila i l’organització de la prova, RallyClassics, han acordat que Palamós sigui la seu central de les tres properes edicions d’aquesta competició automobilística de gran prestigi, que encapçala les proves de regularitat per a vehicles clàssics del país, i que l’any 2017 disputarà la seva XIV edició.

El proper Rally Costa Brava Històric, primer amb seu a Palamós, es disputarà entre els dies 20 i 22 d’abril de 2017 i serà puntuable pel “FIA Trophy for Historic Regularity Rallies”, l’autèntic campionat europeu d’aquesta especialitat, que atraurà els millors especialistes del món.

Palamós acollirà la major part dels actes de la competició, des de les verificacions, parc tancat, podi de sortida, village, un tram espectacle, a part dels finals d’etapa i l’acte de lliurament de premis, a més de situar permanentment en el municipi l’oficina de direcció de l’esdeveniment i l’allotjament de l’organització i de tots els integrants dels equips participants.

En relació a l’anunci de la realització a Palamós del Rally Costa Brava Històric l’alcalde de la vila, Lluís Puig destaca “l’aposta que fa el municipi per seguir incorporant al calendari d’activitats de l’any propostes del prestigi d’aquest ral•li que segueixin posant de relleu el nom de Palamós i desestacionalitzant la seva àmplia oferta”.

Àlex Romaní, màxim responsable de Rally Classics afegeix “buscàvem una nova seu que s’il•lusionés i apostés pel Rally Costa Brava Històric per donar-li estabilitat en l’esportiu i a canvi aportar-li tot el protagonisme que la nostra prova pot donar. Estem realment satisfets que Palamós es converteixi a la seu principal del nostre ral•li, una ciutat amb molta classe i encant, que entén que el Rally Costa Brava Històric és un element turístic i de comunicació de primer ordre”.

Per a la propera edició l’organització preveu un itinerari d’uns 1.500 quilòmetres repartits en diversos trams que es disputaran entre les comarques de Girona i Barcelona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat