Palamós serà present al FITAG acollint l’obra romanesa de dansa teatre Hurem al Teatre La Gorga i amb la representació de L’amant de Gespa Teatre a Girona

Hurem és un espectacle a càrrec de 12 ballarins–actors, basat en la condició humana vista a través del prisma d’una persona desafortunada però de bon cor. L’espectacle està dividit en tres parts i ens narra la infantesa, l’adolescència i la vellesa del personatge principal. Les persones de bon cor tenen una divinitat que els protegeix i els acompanya fins als seus darrers dies. Hurem, la condició humana, un espectacle sobre la vida.

Gespa Teatre també participa, per quart any, del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG). L’obra seleccionada és L’amant i es portarà a la sala La Planeta de Girona el dimecres 28 d’agost a les 18 h. Gespa realitzarà també tres funcions d’aquesta obra al Teatre La Gorga de Palamós el 6, 7 i 8 de setembre. Una de les representacions serà a benefici de l’Oncolliga. Les entrades valen 10 € pel públic adult, i 5 € pels menors de 25 anys i jubilats i es poden adquirir a partir del 26 d’agost a les Oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós situades al Centre Cultural La Gorga (C. Ave Maria 3 – Tel 972 602 330 – Horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 16 h).

L’Amant de Harold Pinter, narra els anys de matrimoni i les tardes d’adulteri de Sarah i Richard, un matrimoni que l’única forma que tenen de mantenir una relació saludable és a través d’un tercer element: Max. Richard accepta compartir la seva dona amb un altre home sota certes circumstàncies. Aquesta obra de Harold Pinter és una pausa interessant per reflexionar sobre les nostres relacions.

El FITAG és organitzat per la Diputació de Girona amb la direcció de l’actor i director Martí Peraferrer. Es porta a terme del 27 al 31 d’agost a Girona i els municipis externs que hi participen són, a part de Palamós, La Jonquera, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva i Palafrugell.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat