Palamós serà referent de la cultura digital aquest cap de setmana amb una nova edició de la Lan Party

La Nau dels 50 metres ja està gairebé a punt per a poder acollir, a partir de demà divendres 29 de setembre, una nova edició de la veterana Lan Party, la festa de la cultura digital a Palamós, que un any més oferirà activitats per a endinsar-se en el món digital, de les tecnologies i dels videojocs.

Aquesta festa de la tecnologia cultural i lúdica, gratuïta i oberta a tothom, es durà a terme a la Nau dels 50 metres, ubicada a la plaça del Suro. L’activitat és organitzada per l’entitat Palamós Tecnofan i pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós.

L’esdeveniment comptarà amb dos espais diferenciats, la Zona 1, o Zona Lan, que ofereix fins a un màxim de 100 llocs habilitats per a joves que es connectaran en xarxa amb els seus ordinadors. Aquesta zona s’obrirà demà divendres, a les 10 h del matí, i està destinada a un públic major de 14 anys, el qual haurà d’haver fet la inscripció prèvia, mitjançant la pàgina web: https://palamostecnofan.org/lan-party/inscripcion/.

El segon espai de la Lan Party serà la Zona 2, oberta a tots els públics amb activitats diverses per jugar, competir o provar les darreres tendències de la cultura gamer. Aquest àmbit estarà en funcionament els dies 30 de setembre, d’11 a 22 h, i l’1 d’octubre, d’11 a 21 h.

L’edició 2023 arriba amb novetats
Les novetats destacades d’aquesta edició són la zona especialitzada en jocs de Nintendo; el taller de demostració del programa Blender, d’animació en 3D i efectes especials, o també una xerrada inclusiva sobre el col·lectiu LGTBI en el món dels videojocs i l’oci modern.

La Lan Party comptarà també amb la presència de dos Youtubers reconeguts del món dels videojocs com són Arlan 360 i Koyuki, que diumenge 1 d’octubre d’11 a 13 h, faran una retransmissió en directe en el seu canal “La poción Roja” des de la Nau dels 50 metres.

Paral·lelament a totes les activitats interactives, l’esdeveniment comptarà amb una zona firal on s’hi podran trobar, entre altres, productes relacionats amb l’anime, el manga o la ciència ficció, com també estands de diverses associacions i artistes que exposaran les seves creacions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp