Palamós tanca la sisena edició dels tallers Cuines del Món, amb èxit de participació

Ahir dijous 5 de juny, l’activitat de Cuines del Món va tancar la seva sisena edició amb èxit de participació.

Enguany Costa d’ivori, Hondures, Holanda i Argentina
Les quatre sessions programades enguany han comptat amb un alt nombre de públic assistent que han seguit amb atenció les aportacions dels representants dels països participants que enguany han estat: Costa d’ivori, Hondures, Holanda i, ahir la darrera sessió amb Argentina.

Seguint la dinàmica encetada l’any 2011, aquesta activitat té lloc a l’Espai del Peix, l’equipament cultural i gastronòmic palamosí depenent del Museu de la Pesca i que es troba ubicat a la mateixa llotja del port pesquer de Palamós.

Els fogons com eina per a la interrelació de les persones
El projecte està plantejat com un taller de cuina, però amb l’objectiu d’utilitzar els fogons com eina per a fomentar la interrelació entre les persones de diferents procedències, enllaçant aspectes culinaris i humans, aprenent com és la vida quotidiana d’aquestes persones i com s’integren a la vida social catalana i, a la vegada, coneixent la seva cultura i gastronomia.

L’activitat és organitzada pel Servei de Ciutadania i Immigració, que depèn de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós, amb el suport del departament de Benestar Social i Família de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp