Palamós tancarà amb un sopar els actes commemoratius dels 50 anys de bàsquet al municipi

El proper divendres 1 de juny, l’Associació 50 Anys de Bàsquet a Palamós durà a terme la cloenda de l’ampli programa d’actes que durant aquest darrer any han commemorat les cinc dècades d’activitat de l’esport del bàsquet a la vila.

Per a posar aquest punt i final l’organització ha previst realitzar un sopar obert a tothom en el qual es puguin aplegar totes aquelles persones que vulguin sumar-se a aquest darrer acte d’homenatge al bàsquet local.

Per a poder participar d’aquest sopar, que tindrà lloc a partir de les a les 20.30 h a l’hotel Trias, cal adquirir el tiquet corresponent que ja es pot adquirir al preu de 18 € a: l’agència Allianz (Av. del President Macià, 13); Immobiliària M. Soley (passeig del Mar, 1); o bé al Pavelló Municipal d’Esports (plaça de Vilarromà, 1).

ACTIVITATS COMMEMORATIVES
Des del mes d’abril de 2011 i fins al proper divendres 1 de juny de 2012 s’ha dut a terme un extens calendari de propostes esportives, culturals i festives mitjançant les quals Palamós ha celebrat els 50 anys de l’inici del bàsquet a la vila. Per tal de realitzar aquestes activitats, l’Associació 50 Anys de Bàsquet a Palamós ha comptat amb el suport dels clubs de bàsquet del municipi (entitats esportives i AMPA), l’Ajuntament de Palamós, la Diputació de Girona, Aigües de Palamós i Fecotur.

Els actes de celebració d’aquesta destacada efemèride es van iniciar amb l’estrena d’una sardana dedicada a aquest 50 anys de bàsquet i amb el concurs de redacció adreçat als alumnes de les escoles del municipi, del qual es van lliurar els premis coincidint amb l’edició de 2011 de les populars 12 Hores de Bàsquet de l’escola La Salle-Palamós. Amb motiu d’aquesta celebració també s’ha realitzat un torneig de bàsquet 3×3, així com un concurs i una exposició de fotografia dedicada al bàsquet palamosí.

Dins aquest programa commemoratiu cal destacar que els 50 anys de l’inici del bàsquet a la vila també van ser protagonistes del pregó de Festa Major el juny de l’any passat i, al setembre, el Pavelló Municipal d’Esports va acollir el partit de pretemporada entre els equips del Regal F.C. Barcelona i el B.C. Khimki, de la lliga russa. Aquesta celebració esportiva també va comptar amb un clínic d’entrenadors que va acollir el pavelló municipal d’esports.

L’Associació 50 Anys de Bàsquet a Palamós també té previst durant el sopar de divendres el lliurament a l’Ajuntament de Palamós d’una placa commemorativa d’aquesta efemèride que en posterioritat s’ubicarà en un espai proper a l’indret on hi va haver la primera pista de bàsquet del municipi i que actualment ocupa l’aparcament de l’Arbreda.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat