Palamós vol “despertar” l’interès dels joves per a activar propostes innovadores i creatives a la vila

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós posa en marxa enguany la proposta “Palamós desperta!”, una activitat mitjançant la qual poder incentivar el jovent de la vila de 13 a 17 anys, a participar en la creació de propostes i activitats al municipi.

“Palamós desperta!”
“Palamós desperta!” es basa en la creació d’un lloc de trobada dels joves del municipi on posar en comú les seves inquietuds.

Amb aquesta activitat els joves podran conèixer, i amb el suport de monitors, les diferents entitats que hi ha a Palamós i a què es dediquen, aprendran a organitzar esdeveniments, a dur a terme un projecte des que es té una idea inicial fins que es dur a terme definitivament.

Els projectes sobre els quals es treballarà els triarà el mateix grup i podran ser activitats tan variades com proposar excursions i acampades, organitzar actes benèfics o realitzar concerts.

L’activitat, totalment gratuïta, tindrà lloc del 19 d’octubre al 14 de juny, cada quinze dies i coincidint amb el dissabte al matí, d’11 a 13 h, al Punt Jove (carrer de Santa Marta, 6).

Inscripcions
Les persones interessades a participar en el “Palamós desperta!”, ja poden realitzar les seves inscripcions, al Punt Jove de Palamós (carrer de Santa Marta, 6, tel: 972 31 37 39 o bé per correu electrònic a l’adreça: puntjove@palamos.cat).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat