Premi a la millor fotografia de l’estiu participant al concurs Estiu Palamós 2017 d’Instagram

Aquest dijous 2 de novembre l’Ajuntament de Palamós ha acollit l’acte de lliurament del premi del concurs fotogràfic d’Instagram que s’ha dut a terme durant aquest estiu amb el hashtag #estiupalamos2017, organitzat per l’àrea de Medi Ambient.

El concurs ha comptat amb la participació d’un total de 270 fotografies de les quals la presentada per Georgina Duna, amb el nom d’usuari a Instagram @ginaduna, ha estat l’escollida com a guanyadora.

La imatge recull l’èssència de l’estiu a Palamós, tal i com el concurs buscava, i mostra la sortida del sol des de la platja de La Fosca, quan ningú encara no ha arribat i la cadira dels socorristes ja espera per ser ocupada. Justament una imatge que mostra l’altra cara de l’estiu.

L’acte de lliurament del premi s’ha fet a la sala noble de l’Ajuntament de Palamós amb la presència de l’alcalde de la vila, Lluís Puig. El premi ha estat dotat d’un val de 100€ per descanviar en productes fets amb materials ecològics i/o reciclats de la botiga Patagonia de Palamós, per fomentar el comerç sostenible i local.

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós organitza aquest concurs en les diferents estacions de l’any per aconseguir donar un valor especial a la bellesa natural del municipi mitjançant les fotografies i, així, fer més conscient a la ciutadania en general de la importància de preservar el medi ambient.

En aquesta edició, el concurs buscava que les fotografies transmetessin l’essència de l’estiu barrejada amb la natura de la població, sense oblidar la tècnica i la originalitat de la fotografia. Un dels requisits indispensables era que la fotografia estigués feta a Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp