Premi per a la millor foto participant en el concurs Hivern Palamós 2017 d’Instragram

Ahir dimarts 2 de maig va tenir lloc l’acte de lliurament del premi del concurs fotogràfic d’Instagram que es va celebrar durant l’hivern d’aquest any utilitzant el hashtag #hivernpalamos2017.

El concurs va comptar amb la participació d’un total de 124 fotografies de les quals la presentada pel calongí, Antoni Illa, ha estat finalment l’escollida com a guanyadora, amb una imatge que el jurat ha valorat com a la que millor ha recollit l’essència de l’hivern, tal i com el concurs buscava, i que mostra un trepidant ciclista pedelant sota la pluja i amb paraigües pel passeig del Mar de Palamós.

L’acte de lliurament del premi s’ha inclòs dins les activitats mediambientals de primavera que es van iniciar la setmana passada, i es va realitzar a la sala noble de l’Ajuntament de Palamós amb la presència de l’alcalde de la vila, Lluís Puig.

El premi ha estat dotat d’un curs de fotografia presencial organitzat per l’associació fotogràfica de Palamós “Cine Club Bahia”.

Cicle d’activitats mediambientals de primavera
La setmana passada l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós va iniciar el cicle d’activitats mediambientals d’hivern que enguany tenen la natura i els regals que en podem obtenir com a referent.

El calendari d’activitats es va obrir amb l’activitat de “Decorem casa nostra amb flors de primavera”, un taller per fer centres de taula amb plantes silvestres. El programa també inclou diversos tallers que tindran lloc els dies 6 i 27 de Maig i 3 i 4 de Juny. Totes les activitats incloses en aquest programa són gratuïtes i es poden consultar al facebook de @naturapalamos. Tot i així per a poder participar-hi, cal la inscripció prèvia de les persones interessades.

Concurs Instagram #primaverapalamos2017
Seguint la dinàmica de les activitats d’hivern, les propostes mediambientals de primavera també s’arrodoneixen amb un concurs d’Instagram que amb el hashtag #primaverapalamos2017 proposa capturar el millor moment de la primavera de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat