Prop d’un miler d’assistents han passat per la Lan Party 2022, la festa de la cultura digital que té lloc a Palamós

De l’1 al 3 de setembre ha tingut lloc una nova edició de la veterana Lan Party, la festa de la cultura digital a Palamós, que un any més ha ofert activitats per endinsar-se en el món de les tecnologies i els videojocs.

Aquesta festa de la tecnologia més cultural i lúdica, gratuïta i oberta a tothom, s’ha dut a terme a la Nau dels 50 metres, ubicada a la plaça del Suro. L’activitat és organitzada per l’entitat Palamós Tecnofan i pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós.

L’esdeveniment ha comptat amb dos espais diferenciats. La Zona 1, o Zona Lan, ha ofert 100 llocs habilitats per a les connexions en xarxa, i per a la qual ha calgut inscripció prèvia i la utilització de l’ordinador personal de cada participant.

L’altre espai és el de la Zona 2, obert a tots els públics, ha permès realizar competicions i activitats diverses per jugar o provar les darreres tendències de la cultura gamer, com la PlayStation5, Xbox Series o el Metavers. Aquest àmbit de jocs dirigits ha comptat amb més de vint competicions i uns 200 usuaris.

L’activitat ha tornat a cridar l’atenció de públic interessat en l’àmbit més lúdic de les noves tecnologies i de curiosos que no s’han volgut perdre aquesta festa tecnològica, amb prop de 800 persones que han passat per la Nau dels 50 metres durant els dos dies de la Lan Party 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp