Recaptació de la Fira Nadalenca i relació dels números del sorteig de quadres

La Fira Nadalenca de Palamós ha recaptat, en la seva trenta-sisena edició, la xifra global de 11.344,03 euros, resultant de les activitats solidàries programades durant aquests darrers caps de setmana.

Una recaptació molt important que se suma al principal objectiu de l’Associació Fira Nadalenca, que treballa cada any fomentant el valor de la solidaritat en benefici a diversos col•lectius de la societat, en aquest cas per a les persones amb discapacitats psíquiques.

L’acte central d’enguany es va celebrar aquest passat diumenge 16 de desembre durant tot el matí al carrer Major de Palamós amb l’organització de la popular Fira Nadalenca de Palamós. Un any més aquesta activitat va tornar a comptar amb un gran èxit de participació d’entitats col•laboradores (escoles, associacions i particulars) i de públic assistent.

La Fira va posar a la venda a preus molt populars diferents articles nadalencs elaborats pels alumnes de les escoles del municipi i membres de les entitats col•laboradores. Durant la celebració d’aquesta activitat també es va realitzar el tradicional concert de nadales a càrrec dels alumnes de primària de les escoles de la vila. El programa també va comptar amb el sorteig de quadres cedits per diversos pintors de la comarca, el ball de gegants amb la Colla Gegantera de Palamós així com les actuacions dels coros rocieros Azahares i Añoranzas del Sur.

Durant la celebració de la Fira es va comptar amb la visita del popular “Fumera”, el personatge que vigila els nens i nenes durant els dies de Nadal, així com del patge reial, que va recollir les cartes que els nens adrecen aquest dies als Reis mags d’Orient. La Fira Nadalenca va comptar diumenge, i per primer cop, amb l’activitat de passejos amb rucs per a infants.

L’APORTACIÓ DE FRONT AL MAR I ELS COSINETS
A les aportacions dels palamosins i palamosines també cal sumar la important donació de 2.500 euros que un any més va realitzar l’Associació Front al Mar, de Palamós.

La Fira Nadalenca també ha comptat un any més la destacada col•laboració de la companyia de teatre infantil “Els Cosinets” que van programar a La Gorga. Per la representació de l’anomenada “Nit del talent”, que per cinquè any consecutiu va mostrar el talent de molts palamosins en dansa, cant, música, màgia o humor. L’altre proposta va tenir lloc dissabte i diumenge passat, amb la representació de l’obra “Estimats avis…” a càrrec dels joves actors i actrius integrants de la companyia “Els Cosinets”. Les dues activitats escèniques organitzades per aquesta entitat local van aconseguir recaptar un total de 2.880 euros que es van sumar a la recaptació global de la Fira.

LA “CANYA SOLIDÀRIA”
L’activitat solidària seguirà aquest dies amb la iniciativa de l’Associació de Tavernes de Palamós que enguany se suma a la Fira Nadalenca amb la posada en marxa de la proposta de la “canya solidària”. D’aquesta manera, a partir del del divendres 21 de desembre i fins al diumenge 6 de gener una part del benefici de la venda de les canyes que es serveixin en les onze tavernes d’aquesta associació, ubicades principalment al Barri Vell, es destinaran íntegrament a Fira Nadalenca.

DESTÍ SOLIDARI DELS DINERS
Enguany la recaptació resultant de les activitats solidàries que organitza Fira Nadalenca (Fira, Nit del talent, espectacles teatrals dels Cosinets, aportacions privades) es destinarà a parts iguals a dos projectes. L’Associació Afatram i l’AMPA de l’escola d’educació especial Els Àngels demanen de manera conjunta ajuda econòmica a la Fira Nadalenca amb l’objectiu de poder tirar endavant el projecte “Vacancesperatots” adreçat al col•lectiu de 25 persones amb discapacitats usuaris del Centre Tramuntana de Palafrugell i als alumnes de l’escola d’educació especial Els Àngels.

L’altra meitat de la recaptació resultant de l’activitat de Fira Nadalenca d’aquest any serà destinada a poder finançar un projecte de l’entitat El Trampolí. Es tracta de la ampliació de la botiga de 2a mà que gestiona aquesta entitat a La Bisbal d’Empordà. Actualment hi ha contractada una sola persona discapacitada per a cobrir aquest servei, però amb la nova ampliació es podria arribar fins a les cinc persones contractades.

Un cop passades les festes de Nadal, Fira Nadalenca de Palamós i les associacions, entitats i escoles col•laboradores programaran un acte de lliurament dels diners globals a les entitats receptores.

RELACIÓ DE NÚMEROS PREMIATS
A LA 36a FIRA NADALENCA DE PALAMÓS – 16/12/12

BLANCAABULI…………………………………………………………..300 ANNA………………………………………………………………………..930 M.G.BADÉS………………………………………………………………370 V.BURGELL……………………………………………………………….288
J.CALVET………………………………………………………………….354
J. A CHARLES……………………………………………………………885
P.COLL……………………………………………………………………..302
M.COLLS……………………………………………………………………090
J. COMES…………………………………………………………………..894
CONCHS……………………………………………………………………756
GALERIA EDELMIRA……………………………………………………620
GALERIA MEDITERRANIA…………………………………………….548
J.HORTAL…………………………………………………………………..093
M.JOFRA……………………………………………………………………384
C. MARISTANY (VITA)…………………………………………………..839
J. MERCADER……………………………………………………………..590
M. T. MESTRE (SASOT) – I…………………………….………..113
M. T. MESTRE (SASOT) – II…………………………………………..307
M. MIR ( ceramica)………………………………………………………..773
J. OLIVÉ ( marqueteria)………………………………………………….802
C. PAYET…………………………………………………………………….021
J. PLAJA………………………………………………………………………205
PRAT…………………………………………………………………………..749
G. PRIM……………………………………………………………………….763
A. PUIGGROS……………………………………………………………….786
PUIGFERRER………………………………………………………………..692
E. ORDOYO………………………………………………………………….398
A. ROCA……………………………………………………………………….838
M. SAGUER AYATS………………………………………………………..955
M. SAGUER PUIG…………………………………………………………..122
J. SARQUELLA………………………………………………………………924
M. TORNER…………………………………………………………………..336
ASSOC. TRAMPOLÍ……………………………………………………….876
LL. TURET…………………………………………………………………….160

Per a més informació cal trucar al telèfon: 972 314 655

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat