Recepció de l’Ajuntament de Palamós a l’esportista local Adel Mechaal amb motiu de la seva propera participació al Campionat del Món d’atletisme de Polònia

El proper divendres 7 de març, el jove atleta palamosí Adel Mechaal participarà en el Campionat del Món d’atletisme en pista coberta que té lloc del 7 al 9 de març a Sopot (Polònia) formant part de la selecció espanyola. El corredor de l’Associació Atlètica Palamós representarà l’equip espanyol en la semifinal de la prova de 1.500 metres, amb l’objectiu de poder passar a les finals que tindran lloc diumenge i poder aconseguir la millor posició.

Les seves destacades condicions físiques i el seu acurat entrenament fan que el jove atleta palamosí, de tan sols 23 anys, tingui moltes possibilitats de poder fer pòdium i seguir escalant en la seva trajectòria esportiva.

Tot el suport del municipi
Davant aquest important repte l’Ajuntament de Palamós va organitzar ahir dilluns 3 de març un acte de recepció amb el qual encoratjar i esperonar a Mechaal desitjan-li el millor en la seva participació mundialista.

L’acte va tenir lloc a les 18 h a la sala noble de l’Ajuntament de Palamós i va ser encapçalat per l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, i el regidor municipal d’Esports, Joan Curto, i va comptar amb la presència dels responsables de l’Associació Atlètica Palamós, amb el seu president, Xavier Cugat, al capdavant; del tècnic municipal d’Esports, Isidre Verdún; així com dels sis germans de l’atleta palamosí i del seu entrenador, Josep Carballude.

L’alcaldessa va encoratjar-lo en aquest repte esportiu, desitjant-li els millors resultats i recordant-li que té el suport de tot el municipi. En el seu parlament M. Teresa Ferrés va recordar els orígens esportius de Mechaal, participant ja de molt petit en el programa esportiu municipal en la disciplina d’atletisme, on ja despuntava, o bé els repetits triomfs aconseguits en el veterà Cros Escolar de Palamós.

Adel Mechaal va voler agrair l’acte d’ahir, així com el suport institucional i del municipi en la seva carrera esportiva.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat