Reconeixement al sotsinspector de la Policia Local de Palamós durant la celebració del Dia de les Esquadres

El passat divendres 15 d’abril el sotsinspector de la Policia Local de Palamós, Javier Borrallo Lacalle, va ser guardonat en reconeixement a la seva trajectòria professional i com a destacat impulsor de la intensa col•laboració establerta entre la Policia Local de Palamós i els Mossos d’Esquadra (Àrea Bàsica de Policia de La Bisbal d’Empordà).

Aquesta felicitació pública va ser realitzada en el decurs de la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial de Girona, celebrat a la capital gironina el passat divendres 15 d’abril, i amb la participació dels màxims responsables dels cossos i forces de seguretat representats al territori.

L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i de l’inspector en cap de la Policia Local de Palamós, José Luis Sancho.

El palamosí Javier Borrallo va iniciar la seva trajectòria professional l’any 1983 dins la unitat de trànsit de la Guàrdia Civil, cos al qual va pertànyer fins a l’any 1991, moment en el qual comença la seva etapa a la policia local i més concretament com a cap de la Policia Local del municipi de Pals.

Posteriorment l’any 2001 ingressa a la Policia Local de Palamós, on des d’aquell any i fins a 2008 en va ser el cap.

Precisament des de l’any 1992 i fins a 2008 també va ser professor de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (Escola de Policia) amb l’especialitat de normativa viària i transport.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat