Recta final de les obres de construcció del nou edifici de l’escola Vila-romà

El nou edifici que acollirà l’escola Vila-romà, de Palamós, es troba en el seu tram final de construcció i es preveu que quedi totalment enllestit durant el proper mes de juny.

Així s’ha constatat i confirmat durant la visita de seguiment del projecte que han realitzat aquest matí a les obres i acompanyats de diversos tècnics, l’alcaldessa de Palamós, M.Teresa Ferrés; el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat a Girona, Albert Bayot; la directora de l’escola, Carme Pantinat; la presidenta de l’AMPA del Vila-romà, Gemma Elias; i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós, Raquel Gallego.

El projecte té com objectiu completar el programa del centre fins adequar-lo als requeriments d’una escola de dues línies. En aquest sentit ja hi va haver una primera fase (iniciada l’abril del 2007 i acabada l’octubre de 2008) de construcció de l’edifici d’educació infantil.

La fase d’obres actual es va iniciar a mitjans del mes de desembre de 2010 i inclou la construcció del nou edifici de primària que substituirà l’actual, així com també, la part de serveis comuns, menjador i gimnàs de l’escola.

Un cop enllestida l’obra de construcció del nou edifici, d’uns 2.500 m2 (planta i pis), i abans de final del mes de juny es realitzaran les tasques de neteja d’aquest equipament així com del trasllat dels materials escolars de l’antiga escola a la nova. Posteriorment a principis de juliol tindrà lloc l’enderroc de l’actual edifici de primària i, en el seu lloc, es construirà la nova pista poliesportiva de l’escola.

El nou equipament escolar del Vila-romà estarà totalment enllestit a finals de juliol per tal d’entrar plenament en funcionament el mes de setembre d’enguany coincidint amb l’inici del curs escolar. El cost d’aquestes obres és de prop de quatre milions d’euros, concretament 3.963.084,24 €, que aporta en la seva totalitat el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp