Sarfa suma un nou autobús més modern i eficient per millorar la qualitat del servei interurbà entre Palamós i Calonge i Sant Antoni

Moventis Sarfa i els ajuntaments de Palamós i Calonge i Sant Antoni, han presentat aquest dimecres un nou autobús més modern i eficient que contribuirà a millorar la qualitat del servei de transport interurbà entre els dos municipis.

Es tracta d’un nou vehicle de pis baix que compta amb una capacitat per 60 passatgers. En concret, aquest autobús de la marca ISUZU pot transportar a 21 passatgers asseguts i 39 dempeus, i disposa també d’espai per una cadira de rodes i seients reservats per persones amb discapacitat (PMR). El nou autobús operarà les línies actuals L1-L2 del servei regular de transport interurbanes de bus de Palamós i Calonge i Sant Antoni.

El nou vehicle s’ha presentat aquest dilluns (19/12/22) al passeig de Mar de Palamós i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el regidor de Mobilitat de Palamós, Alfons Bartolomé; l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler; el regidor de Mobilitat de Calonge i Sant Antoni, Albert Ros; i Enric Gimeno, gerent de Moventis Sarfa.

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palamós, Alfons Bartolomé, ha destacat “el treball conjunt que es fa des dels dos ajuntaments veïns per seguir millorant la mobilitat entre els municipis mancomunats, amb apostes com la d’aquest nou bus interurbà, i recordant l’acord que ha permès unificar el servei de taxi”. El regidor ha afegit “la importància d’impulsar propostes com la d’aquest nou autobús, que segueixen millorant aquesta connexió entre els dos nuclis, que en alguns casos són imprescindibles, fent referència a la necessitat d’assegurar un còmode accés dels usuaris fins a l’Hospital de Palamós”.

Dades tècniques
L’autobús incorporat a la flota de Sarfa compta amb portes de doble fulla per facilitar l’accés i sortida de passatgers, juntament amb totes les mesures necessàries per assegurar el confort i la seguretat dels viatgers.

A més, disposa d’un motor de 186 CV i caixa de canvi Allison, que permet un menor consum de combustible i, per consegüent, una reducció d’emissions de CO₂ a l’atmosfera. Gràcies a això, Sarfa i els ajuntaments de Palamós i Calonge i Sant Antoni oferiran des d’avui un millor servei i més eficient a tots els veïns d’ambós municipis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp