S’arranjarà el tram de camí de ronda de Sota Pedró per fer-lo accessible a les persones amb mobilitat reduïda

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palamós ha aprovat inicialment el projecte d’adequació del camí de ronda de Sota Pedró, que permetrà l’arranjament de tot el seu traçat, fent-lo accessible a les persones amb mobilitat reduïda.

Es tracta d’un projecte que ha estat elaborat pels Serveis Tècnics municipals i que afecta el tram d’aquest camí, que uneix el mirador de la plaça del Pedró amb l’aparcament del carrer de Roger de Flor, un àmbit situat entre el barri vell i el port Marina Palamós, molt a prop de la zona portuària de la Pedrera.

Arranjament del camí i nova barana
L’espai on s’actuarà té una superfície global de 254m2, bàsicament de sauló, que actualment es troba en un cert mal estat. Les obres previstes permetran l’extracció i enderroc dels elements obsolets, el moviment de terres, i la pavimentació.

Les obres també inclouen la formació de les vorades i la instal•lació d’una nova barana en tot aquest tram del camí de ronda, així com l’obra civil pel pas de serveis.

El cost d’aquestes obres és de 44.757 euros, i té un termini d’execució de dos mesos.

El procés administratiu per a la realització de l’arranjament d’aquest tram del camí de ronda seguirà ara amb l’aprovació definitiva del projecte, que es preveu poder fer a mitjans del mes vinent, engegant posteriorment la licitació dels treballs, amb l’objectiu de poder iniciar les obres abans del mes de juny, o bé just passat l’estiu si aquest termini s’allargués.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat