S’atorga la Bandera Blava a la platja de La Fosca i dos ports nàutics de Palamós

L’Associació de Educación Ambiental y del Consumidor-Foundation for Environmental Education (ADEAC-FEE), responsable de la campanya anual Bandera Blava, ha fet pública la relació de platges i ports guardonats a tot l’Estat i, per aquest any 2020, amb aquest distintiu.

Pel que fa a Palamós i com ja s’ha produït en els darrers anys, la platja de La Fosca i els ports esportius, Club Nàutic Costa Brava-Club Vela Palamós i el port Marina Palamós han estat distingits amb la Bandera Blava, com a reconeixement de la seva qualitat en aspectes de neteja, seguretat i gestió ambiental.

Manteniment i millores a les platges del municipi
L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós, mitjançant els operaris de la Brigada Municipal, realitza les tasques de manteniment i neteja de les platges i cales de tot el municipi.

Aquest és un procés que l’Ajuntament duu a terme, cada any, al litoral palamosí després de l’època de temporals de l’hivern, amb l’objectiu de deixar-lo en òptimes condicions de cara a l’inici de la primavera. Enguany però aquestes tasques s’han hagut d’iniciar més tard, a causa de les mesures de confinament decretades amb l’estat d’alarma.

Pel que fa a les platges es realitzen millores en la seva planimetria netejant-les dels materials aportats pels temporals de l’hivern. Un cop enllestits aquests treballs i, en previsió del període d’estiu, l’Àrea de Medi Ambient instal•la a les platges papereres, rampes d’accés i dutxes.

L’Ajuntament de Palamós també estableix amb l’empresa concessionària del servei de neteja i recollida d’escombraries, els períodes de neteja de totes les platges, per a garantir-ne les millors condicions.

A banda d’aquest procés de manteniment i neteja de les platges i cales, l’Àrea de Medi Ambient segueix aplicant al litoral del municipi i el seu entorn, millores en referència a la senyalització, conservació, serveis, neteja, dispositius d’higiene, accessos, mesures de seguretat, etc.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat