S’atorguen els premis del concurs de balcons-finestres il•luminats i d’interiors decorats amb motius nadalencs

L’Ajuntament de Palamós ha acollit aquest matí (01/02/22) l’acte de lliurament dels premis del concurs de balcons-finestres il•luminats i d’interiors decorats amb motius nadalencs, que ha organitzat l’Àrea municipal de Turisme, del 13 de desembre al 7 de gener, coincidint amb el període festiu de Nadal i de Reis.

L’objectiu d’aquest concurs és aconseguir traslladar l’esperit nadalenc als carrers, les cases i comerços de Palamós, incentivant i difonent la creativitat entre la ciutadania.

En aquesta edició els guanyadors del concurs han estat Mariona Costa, en l’apartat d’interiors, i Sergi Márquez i Carlos Ribas, en el de balcons.

El jurat qualificador ha tingut en compte l’originalitat de les decoracions, l’ús de materials respectuosos amb el medi ambient i la integració d’algun element típic del Nadal català, com pot ser: un tió, un caganer, els tres reis (o elements que recordin aquesta darrera tradició, com corones, cartes, bústies), etc.

Tots els participants del concurs varen publicar fotografies o vídeos de la decoració resultant a l’Instagram.

En total s’han atorgat aquests tres premis valorats cadascun d’ells en 100 euros, que inclouen un menú per a dues persones en diversos restaurants de Palamós. L’acte de lliurament d’aquests premis ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament de Palamós, amb la presència de l’alcalde del municipi, Lluís Puig, i de la cap de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica, Sílvia Romero.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat