S’enllesteix la millora de paviment a la nau municipal dels “50 metres”

Aquesta setmana han finalitzat les tasques d’arranjament que s’ha dut a terme al paviment de l’equipament municipal polivalent de la Nau dels 50 metres (plaça del Suro).

Es tracta d’una superfície global d’uns 1.900m2 (espai diàfan central) que amb aquesta actuació s’aconsegueix habilitar un paviment òptim i segur, adaptat a les necessitats de tots els usuaris.

Les tasques s’han centrat a rejuntar i polir tota la superfície, aplicant posteriorment una capa de liti. Aquesta intervenció es feia del tot necessària a causa del deteriorament progressiu del paviment existent, amb quinze anys d’antiguitat i una intensa utilització en les diverses activitats esportives i culturals que acull durant l’any. Les feines realitzades han estat a càrrec d’una empresa especialitzada, i han tingut un cost total de prop de 33.000 euros.

El nou paviment potencia la seguretat proporcionant una superfície més adherent i uniforme, minimitzant el risc de lesions per caigudes o relliscades durant la pràctica esportiva i altres activitats.

La millora realitzada també permet un augment del confort i el rendiment, aconseguint una pràctica esportiva més confortable la qual cosa beneficia especialment esports com el patinatge.

Amb la renovació del terra de la Nau es potencia la seva versatilitat d’usos, alhora que s’augmenta la durabilitat d’aquest paviment amb una major resistència al desgast, allargant-ne la vida útil i reduint la necessitat d’un manteniment freqüent.

Durant aquest període d’execució de les feines realitzades, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós ha pres totes les mesures necessàries per minimitzar les molèsties als usuaris, garantint totes aquelles activitats que han pogut compatibilitzar-se amb les obres.

La Nau dels 50m

L’espai municipal polivalent de la Nau dels 50m, esdevé un equipament clau per a Palamós. Aquest gran espai cèntric del municipi, permet desenvolupar multitud d’usos de manera simultània: cultural, associatiu i esportiu, garantint la realització d’aquestes activitats de manera tancada i coberta, i que en el cas de les activitats esportives permet esponjar les actuals instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports.

Per un altre costat, aquest gran edifici també dona la possibilitat de programar, i a cobert, altres manifestacions populars del municipi, assegurant la seva realització, hivern i estiu, amb exemples com els actes del Carnaval.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Esports

12/07/2024

Relacionades per entitat