S’escull el cartell que serà la imatge de la Festa Major de Palamós 2016

El disseny presentat pel palamosí Josep Portas Saris, ha estat escollit com a guanyador per a convertir-se en la portada de la revista i del programa anunciador de la Festa Major de Palamós 2016.

Ahir dilluns 25 d’abril, el jurat format pel regidor de Cultura, Patrimoni i Arxiu, així com per diversos tècnics d’aquestes àrees municipals, van escollir aquest cartell d’entre un total de tretze propostes presentades.

La imatge de la Festa Major
El disseny escollit com a imatge de la Festa Major es basa en una composició formada per uns aneguets de fira que en són els protagonistes, envoltats per un castell de focs i banderetes de festa, amb el rerefons del campanar de Palamós.

L’elecció d’aquest cartell per part del jurat va ser per unanimitat, destacant la seva originalitat, creativitat i qualitat que es recull en el seu disseny. El cartell guanyador ha estat premiat amb 350 €.

Festa Major de Palamós 2016
La Festa Major de Palamós tindrà lloc del 23 al 26 de juny. Entre les novetats d’activitats que s’incorporaran per a l’edició de 2016, es destaquen la realització d’espectacles de circ i màgia, la incorporació d’una sessió de DJ per al tancament musical de la popular revetlla a Sant Joan, la programació d’un concert dedicat a la música dels anys 60, 70 i 80, o bé l’organització d’un espectacle de foc que es durà a terme a la plaça del Pedró.

A banda d’aquestes novetats el programa de la Festa Major de Palamós 2016 es complementarà amb les activitats tradicionals com els concerts de Barraques, o el castell de focs; així com aquelles incorporades durant les darreres edicions com el jazz a la fresca, festa de l’aigua, cercaviles, concurs de fotografia, concurs per la imatge de la festa, demostració de pintura, concerts d’havaneres, entre altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp