S’inicia a Palamós la campanya de poda de l’arbrat de la via pública

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat la campanya de poda dels arbres situats a la via pública del municipi que ho requereixin.

Enguany aquest procés s’ha avançat, ajustat al cicle biològic de l’arbre, amb l’objectiu de minimitzar en tot el possible i durant la tardor, l’acumulació de fulles en els espais arbrats del municipi.

Aquests treballs són a càrrec d’operaris de la Brigada municipal, pel que fa a les tasques de manteniment de poda, i també d’empreses especialitzades, que en aquest darrer cas es fan càrrec dels grans àmbits arbrats de la vila com el passeig del Mar, el passeig de les Pites o bé les avingudes d’Àngel Guimerà o d’Onze de Setembre.

Precisament el proper dimecres 2 de novembre, s’iniciaran les tasques de poda a la zona central del passeig del Mar, actuant en els prop de 180 plàtans que hi ha ubicats.

A banda dels espais arbrats més grans del municipi com passejos, parcs o places, la campanya també inclou els diversos carrers de la vila amb arbrat de mida menor que requereixen un manteniment de poda, amb una actuació global que incidirà en espècies tan variades com els plàtans, les troanes, les pruneres, els pins o les moreres.

Les principals tasques d’aquesta campanya que es realitzen en els espais més arbrats del municipi es duran a terme fins a mitjans del pròxim mes de desembre, mentre que el manteniment de poda s’allargarà fins al gener.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat