S’inicia el període d’inscripcions al Casal d’Estiu de Palamós

Dilluns vinent, 10 de maig, s’obrirà el període de preinscripcions per a poder participar en el Casal d’Estiu Municipal, organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i sota la gestió de l’empresa Tot Oci, Educació, Lleure i Esport.

Del 10 al 14 de maig (ambdós inclosos) tindrà lloc el procés de preinscripcions, on cada família interessada caldrà que omplin de manera telemàtica el formulari corresponent a través del portal web: www.palamos.cat/casals. Excepcionalment, en cas de no poder fer la preinscripcions online, es podrà fer presencialment demanant cita prèvia a www.palamos.cat/citaprevia

A partir del 24 de maig, les famílies que hagin fet la preinscripció rebran un missatge automàtic confirmant que s’ha fet correctament, amb un enllaç que més endavant servirà per descarregar el formulari d’inscripció definitiva i la carta de pagament amb el corresponent codi de barres. Fins al 31 de maig hi haurà temps per a fer el lliurament de la documentació necessària per a completar la inscripció definitiva, concretament: full d’inscripció, el resguard de pagament i declaració responsable.

Els preus que s’estableixen pel Casal Municipal d’Estiu són de 150 € al mes si la inscripció és de matí, i de 160 € si s’opta pel torn de migdia amb servei de menjador. La inscripció també es pot realitzar per setmanes individuals, per dues setmanes consecutives o dies eventuals, amb les quotes corresponents.

El Casal de Palamós es divideix en el Casal d’Estiu per a mainada de 3 (amb P-3 finalitzat) a 12 anys, i el Casal Esportiu, adreçat a infants de 7 a 12 anys. Enguany el Casal d’Estiu tindrà lloc de l’1 de juliol al 30 d’agost, a les instal•lacions de l’Institut de Palamós i de la Nau dels 50m. Els horaris del casal seran els següents: torn de matí, de 9 a 13 h; i servei de menjador, de 13 a 15 h. També s’ofereix servei d’acollida matinal de 8 a 9 h, i d’acollida de tarda de 15 a 17 h.

Per tal de poder garantir les mesures de prevenció de la Covid-19, les places seran limitades i els grups més reduïts que altres edicions. Les activitats que es desenvoluparan també seran adaptades als protocols que les autoritats sanitàries estableixin en cada moment.

Reunió informativa telemàtica amb les famílies
El dijous dia 17 de juny, tindrà lloc una reunió informativa adreçada als pares i tutors de la mainada inscrita, a càrrec de Tot Oci, empresa que gestiona el casal.

Aquesta reunió es realitzarà telemàticament, utilitzant la plataforma Zoom i per a la qual les famílies d’infants inscrits rebran la corresponent invitació amb les claus per a participar-hi mitjançant correu electrònic.

Tota la informació relativa al Casal d’Estiu Municipal es podrà trobar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp