S’inicia el període d’inscripcions per a la nova edició del Casal d’Estiu de Palamós

Del 15 al 19 d’abril tindrà lloc el període de preinscripcions per a poder participar en el Casal d’Estiu Municipal, organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i sota la gestió de l’empresa Tot Oci, Educació, Lleure i Esport.

Dins aquest període, cada família interessada caldrà que omplin de manera telemàtica el formulari corresponent a través del portal web: www.palamos.cat/casals. Excepcionalment, en cas de no poder fer la preinscripció online, es podrà fer presencialment, demanant cita prèvia a www.palamos.cat/citaprevia

Un cop finalitzat el període de preinscripció es comprovaran els barems de puntuació, que sumaran 5 punts als infants empadronats a Palamós, i 1 punt als infants de famílies nombroses i/o monoparentals. En el cas d’haver-hi més sol·licituds que places disponibles i empat a punts, es resoldrà mitjançant sorteig.

A partir del 29 d’abril, les famílies resultants del procés de preinscripció, rebran un missatge automàtic confirmant que s’ha fet correctament, especificant el termini en el qual rebran les cartes de pagament, així com la data màxima per efectuar-lo (o la sol·licitud de fraccionament en quotes), mitjançant el qual es completarà el procés d’inscripció.

Els preus que s’estableixen pel Casal Municipal d’Estiu són de 165 € al mes, si la inscripció és de matí, amb l’opció sumar-hi 175 € si s’opta per ampliar la inscripció amb el torn de migdia i amb servei de menjador. La inscripció també es pot realitzar per mes sencer, per dues setmanes consecutives i per setmanes individuals. Les acollides de matí i tarda, així com el servei de menjador, també es poden fer per dies eventuals, amb les quotes corresponents.

Cal destacar que s’han establert descomptes per a famílies amb dos o tres infants inscrits, així com per a les famílies monoparentals.

El Casal de Palamós es divideix en el Casal d’Estiu per a mainada de 3, (amb P-3 finalitzat) a 12 anys, i el Casal Esportiu, adreçat a infants de 7 a 12 anys (nascuts entre el 2012 i 2017).

Enguany el Casal d’Estiu tindrà lloc de l’1 de juliol al 30 d’agost, i de manera excepcional en aquesta edició tota l’activitat interior es concentrarà a les instal·lacions de la Nau municipal polivalent dels 50 metres (plaça del Suro), ja que l’edifici de l’IES Palamós, que acull cada estiu l’activitat, estarà en procés d’obres de millora. En aquest centre educatiu però, sí s’utilitzarà el pati de l’amfiteatre i s’hi durà a terme el servei de menjador.

Els horaris del casal seran els següents: torn de matí, de 9 a 13 h; i servei de menjador, de 13 a 15 h. També s’ofereix servei d’acollida matinal de 8 a 9 h, i d’acollida de tarda de 15 a 17 h.

Reunió informativa amb les famílies

El dimarts 18 de juny, tindrà lloc una reunió informativa adreçada als pares i tutors de la mainada inscrita, a càrrec de Tot Oci, empresa que gestiona el casal. Aquesta reunió es realitzarà al Punt Jove de Palamós (galeries Carme, 10, 1r pis).

Tota la informació relativa al Casal d’Estiu Municipal també es podrà trobar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Joventut

09/07/2024

Relacionades per entitat